Betöltés...

Sincere Best Come-Fore memóriahabos matrac 90x200 cm

Ár: 49.600 Ft

Sincere Best Come-Fore memóriahabos matrac 90x200 cm
A Sincere Best Come-Fore matrac 15 cm magassággal rendelkező memóriahabos matrac.  Best Come-Fore matracunk magrészét egy monozónás hab-blokk alkotja, amely éjszakánként megfelelő alátámasztást nyújt, a matrac felületén található, 2 cm vastag memóriahab réteg pedig páratlan komfortérzetet biztosít számodra, hiszen tested hőjétől aktivizálódva tökéletesen idomul hozzád.
A gyártó kiemelt figyelmet fordít az elérhető árkategóriára az összes magas minőségű termékénél. A Best Come-Fore 2 év gyártói garanciával rendelkezik. A matrac félkemény komfortú és a 130kg/fő-s terhelhetőséggel rendelkezik.
Magassága: 15 cm (+-1 cm) Terhelhetősége: 130 kg/fő Garancia: 2 év Csomagolás: vákuum csomagolású Huzat: Levehető mosható Keménység: félkemény (10/7)
A memory matracokat azoknak ajánlják legfőképpen, akik ízületi fájdalmakban, vérkeringési problémával vagy valamilyen ortopéd problémával szenvednek. A memória hab egy viszko elasztikus poliuretán hab, ami követi a testnek a formáját és pár másodperc alatt felveszi azt. A memória habos matracok általában lágyabb érzetet keltenek.
Best Comfort matracot különlegessége, hogy mindkét oldalon eltérő keménységű. Az évek során a matrac keménységével kapcsolatos preferenciái változhatnak, ezért nincs is könnyebb, mint a matracot az Önnek megfelelő oldalra fordítani.
 




Egyedi méret


Sajnos nem rendelhető




Felső komfortréteg


Memória hab




Garancia


2 év




Gyártó


Sincere




Komfort


Félkemény matrac




Matrac magasság


15cm




Matrac méret

90x200 cm



Matrac típusok


Memóriahab matrac




Matrachuzat anyaga


Mikroszálas poliészter




Származási hely


Kína




Súly korlát


130 kg




Zónák száma


Egységes memóriahab ergonómiai zóna






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Sincere Best Come-Fore memóriahabos matrac 90x200 cm" című hirdetést látja. (fent)