Betöltés...

Dísztükör falra, vintage megjelenés, ovális forma, arany színű, ideális hálószoba, nappali, előszoba díszítésére, 38 x 25 cm, antik ékszertálca

Ár: 18.619 Ft



Fedezze fel a klasszikus eleganciát dekoratív fali tükörrel!

Klasszikus és kifinomult dizájnjával ez a dekoratív tükör extra bájt és kifinomultságot kölcsönöz minden térnek. Kiváló választás barokk, rokokó dekorációhoz vagy bármilyen más antik témához.



A könnyű és praktikus tükör hordozható, és olyan könnyű, mint egy iPad Air, így könnyen felszerelhető a falra. A hátoldalon egy kis horog van az egyszerű és gyors lógáshoz.



Ez a tükör nemcsak dekoratív elem, hanem funkcionális darab minden otthon számára. Minden háztartás számára kötelező, mivel tökéletes a nappaliban, az előszobában vagy a konyhában való elhelyezéshez, fényt és eleganciát hozva minden szobába.



Ezenkívül ovális alakjának és megfelelő méreteinek (38 x 25 cm) köszönhetően ez a tükör antik ékszertálcaként vagy akár elegáns tálként is használható gyümölcsök felszolgálására különleges eseményeken, például esküvői fogadásokon.

Az üvegtükör kiváló minősége tiszta, torzításmentes képet biztosít, így tökéletes sminkeléshez vagy bármilyen más, pontos tükröződést igénylő tevékenységhez.



Változtassa terét az elegancia és a kifinomultság oázisává a dekoratív fali tükörrel, amely minden dekoráció elengedhetetlen eleme!

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Dísztükör falra, vintage megjelenés, ovális forma, arany színű, ideális hálószoba, nappali, előszoba díszítésére, 38 x 25 cm, antik ékszertálca" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: