Betöltés...

VASAGLE Bárasztal konyha, négyzet alakú, magas, acél váz, 60x60x92cm, ipari stílus, rusztikus barna és fekete

Ár: 19.341 Ft



A termék méretei: 60D x 60W x 92H cm
Szín: rusztikus barna + fekete
Márka: VASAGLE
Dohányzóasztal: asztal kialakítása
Különleges jellemző: Állítható magasság

A cikkről

Szilárd és erős: A tartós forgácslappal és acélkerettel ellátott reggeliző bár szilárd, stabil szerkezetű, akár 100 kg-ot is elbír.

Sokoldalú: Ez a négyzet alakú bárasztal reggelizőasztalként, étkezőasztalként vagy mini kávézóként funkcionál, míg 60 x 60 x 92 cm-es mérete lehetővé teszi, hogy könnyen elférjen kis konyhákban, szabad sarkokban vagy az ablak közelében egy romantikus éjszakához. a másik felével

További kényelem: Az alatta lévő hosszú rúd kényelmes helyet biztosít a lábad pihentetéséhez, amikor az asztalnál ülsz; Az állítható lábak kiküszöbölik az oszcillációkat kissé egyenetlen padlón, és megakadályozzák a padló karcolódását.
Az ipari stílus letisztult dizájnnal rusztikus hatást kölcsönöz lakóterének; Egy pár bárszék (nem tartozék), körülbelül 61-66 cm magas, jól illeszkedik az asztal alá, és kényelmes ülést tesz lehetővé

Egyszerűsített összeszerelés: Ne aggódj a képességeid miatt. praktikus, mert világos utasításokat és számozott darabokat mellékeltünk, így körülbelül 15 perc alatt összeállíthatja ezt a bárasztalt.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Bárasztal konyha, négyzet alakú, magas, acél váz, 60x60x92cm, ipari stílus, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: