Betöltés...

108LED-es háromágú kihajtható növénynevelő lámpa, E27, LED UV fény

Ár: 6.890 Ft

108LED-es háromágú kihajtható növénynevelő lámpa, E27, LED UV fényTámogatja a fotószintézist - a növények termesztésére szolgáló LED lámpa támogatja a fotoszintézist, aminek köszönhetően elősegíti a növények fejlődését és táplálkozását. Használata lehetővé teszi növényeinek és növényzetének megfelelő gondozását, beleértve a kis palántákat és palántákat, valamint a kifejlett növényeket egyaránt.
Két fényszín - A növények növekedésére szolgáló LED lámpa két hullámhosszú fényt kibocsátó izzókkal van felszerelve. Vannak piros LED-ek (24 db minden pengén) és kék LED (12 db minden ágon).
Amatőr és professzionális termesztésre - a növekedési fényű lámpa sikeresen használható szobanövények (különösen azok, amelyeknek korlátozott a napfény), hidroponikus növények, valamint üvegházban termesztett növények megvilágítására. Amatőr és profi növénytermesztők számára egyaránt tökéletes lesz. Nemcsak a házi virágokat, hanem fűszernövényeket és zöldségeket is megvilágíthat vele.
Könnyen beállítható a három ág döntése - Ez a LED-es izzólámpa vörös és kék fényt bocsát ki, és támogatja a növények növekedését, bimbózását és virágzását. Csavarja be a lámpát a kiválasztott foglalatba (E27), és vörös és kék fény keveréke fog kijönni. A karokat 90 fokig állíthatja (fel/le).
Műszaki adatok:

diódák száma: 108;
teljesítmény: 8W;
feszültség: 265V;
színt bocsát ki: piros és kék, amely lilát ad;
menet: E27;
mozgatható pengék: igen 90 fok (fel / le);
méretei: 23 x 9,5 cm;
súly: 0,152 kg;
súlya csomagolással: 0,194 kg.







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "108LED-es háromágú kihajtható növénynevelő lámpa, E27, LED UV fény" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: