Betöltés...

Best Dream Perfect Fusion matrac 180x200 cm

Ár: 191.900 Ft

Best Dream Perfect Fusion matrac 180x200 cm
Amit a Perfect Fusion matrac vákuum matracról tudni lehet.
A Best Dream matracgyártó egyik legújabb vákuum matraca a Perfect Fusion matrac. A Perfect Fusion matrac egy 20 cm magas vákuum csomagolt matrac. A matrac keményebb komfort érzetével igen kedvelt a magyarok körében.  A matrac mag egy 20 cm speciális nagy sűrűségű Elioform hab, ami ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján. A Perfect Fusion akár 120 Kg-ig terhelhető, ez is mutatja a matrac tartósságát. A gyártó a matracra 10 év garanciát vállal.
A Perfect Fusion matrac igazán jó választás mindazoknak, akik egy jó minőségű kemény, de nagy komfort érzetű matracot szeretnének vásárolni. Előnye, hogy nagy (35 kg/m3), rugalmas anyagsűrűséggel rendelkezik, azok is nyugodtan megvehetik, akik bizonytalanok abban, hogy számukra milyen keménységű matrac az ideális. További előnye a matracnak a 20 cm-es vastagsága, ami a tömör anyag szerkezettel párosítva formatartó hosszú élettartamot biztosít a használóknak.
BIOCELL 40 FUSION HUZAT
Antimikrobális és antisztatikus, 40%-ban viszkóz szállal van szőve hozzáadott ezüst és szénszálakkal. A szövet kiválóságát jellemzi, hogy képes elpusztítani vagy  inaktiválni a mikrobákat (baktériumok, gombák). Az ezüst a poratkák ellensége, a szén jól vezeti, a hőt ez által jobban alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez.
Viszkóz tulajdonságai:

Nedvszívó képessége jobb mint a pamuté.
A viszkózból készült huzatok finomak, lágyak, használatuk kellemes a bőrnek.
Elektrosztatikus feltöltődés nagyon kicsi.


Biocell 40 Fusion levehető 60 °C-on mosható huzat
Antiallergén töltet
Légáteresztő gumírozott réteg
18 cm poliuretán nagy rugalmasságú 35 kg/m3 sűrűségű hab

Kiknek ajánljuk a Perfect Fusion matracot?
A Best Dream Perfect Fusion matracot azoknak ajánljuk aki egy közepesen kemény matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban. Illetve a 120 kg-os súlyhatár miatt hosszú évekig tökéletes alvást nyújthat a használójának.
Mi az a vákuum matrac?
A Best Dream Perfect Fusion is egy vákuum csomagolású matrac. De mi is az a vákuum matrac?
Gondolom te is gondolkodtál már azon, hogy, hogyan fogod hazavinni a megvásárolt matracot, mondjuk egy 180×200 méretben. Ez nem könnyű feladat. Vagy ingyenesen kiszállítja a cég, mint Mi is, vagy saját szállítással. Viszont nem könnyű betuszkolni a kocsiba egy nagyméretű matracot. A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac gyárban összepréselik, kiszorítják a matracból a levegőt és összetekerik henger alakba. Így könnyen szállítható a matrac és akár egy személygépkocsi csomagtartójába is belefér.
Amit a Best Dream matracról tudni kell!
A Best Dream matracgyártó cég Magyarországon több különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti. A Best Dream matracokra 10 év garancia van, nem véletlen, mert akár 120 kg súlyt is elbír.
További információk




Matrac típusok


Hideghab matrac, Ortopéd matrac, vákuum matrac




Matrac magasság


20cm




Matrachuzat anyaga


Biocell Fusion huzat




Moshatóság


Nem mosható fix huzat




Komfort


Kemény matrac




Felső komfortréteg


HR hab




Súly korlát


120 kg




Garancia


10 év




EP-re elszámolható


Igen, elszámolható




Gyártó


Best Dream




Származási hely


Magyarország






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Best Dream Perfect Fusion matrac 180x200 cm" című hirdetést látja. (fent)