Betöltés...

Golden Dream Memo topper fedőmatrac 6 cm 160x200 cm

Ár: 89.900 Ft

Golden Dream Memo topper fedőmatrac 6 cm 160x200 cm  
A Golden Dream Memo Topper egy 6 cm magas memóriahabos fedőmatrac. A 6cm memory réteg miatt a matrac tökéletesen alátámasztja a testünk helyzetét. A fedőmatrac egy lágy, puha komfortot fog adni alvás közben. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.
A fedőmatrac a legjobb választás, amennyiben a matracon puhítani szeretne az ember, vagy egy régebbi matracot szeretne komfortosabbá tenni. A 6 cm memory réteggel ez könnyen megoldható, nem csak puhább lesz a matrac, de ortopéd szempontontól is ideális választás. A fedőmatracon egy levehető 30 fokon mosható kevert szálas pamut huzat található. A matracra a gyártó 1 év garanciát vállal.
A memory hab, vagy másképpen memory foam, emlékező hab, memori hab a hideghabnak az egyik viszkoelasztikus változata. A memória habot a NASA fejlesztette ki, hogy belerakja az űrrepülőgépeibe, hogy csökkentse a pilótákra mért G hatást. A későbbiekben kiadta kereskedelmi forgalomba és így került bele a matracokba. A memory habnak a legnagyobb előnye, a tökéletes formakövetés. Mivel hőre lágyuló anyagról van szó, ezért milliméter pontosan képes a testünk helyzetét lekövetni.

 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Golden Dream Memo topper fedőmatrac 6 cm 160x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: