Betöltés...

Dream-Med Pure feszes félkemény hideghab matrac 150x200 cm

Ár: 94.400 Ft

Dream-Med Pure feszes félkemény hideghab matrac 150x200 cm

Leírás
A Dream-Med Pure matrac egy jó ár-érték arányú, feszesebb hideghab matrac. A Pure matrac azoknak a személyeknek ajánlott, akik a feszes félkemény matracokat részesítik előnyben. A Pure matrac keménységi szintje a több éves szakmai tapasztalat és igényfelmérés eredménye, ezáltal lett az egyik legnépszerűbb feszes hideghab matrac a Dream-Med kínálatban.
A matrac előnyei közé tartozik a 17 cm-es magasság, valamint a levehető, mosógépben mosható, puha tapintású steppelt Basic huzat. A Pure matrac pontrugalmassága miatt  a testen lévő nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba, így biztosítva a gerinc megfelelő alátámasztását. A hideghabok tulajdonsága miatt a matrac nagyon jól szellőzik, tartósabb és nagyobb súlyt elbír, mint az átlag ágybetétek. 
Mi teszi a Pure  matracot népszerűvé?

 16 cm kemény komfortú hideghab mag, ami megfelelő kemény alátámasztást biztosít a testnek
 17 cm összmagasság
 A hideghabnak köszönhetően nagyon jól szellőzik
 100kg/fős terhelhetőség
 Magyar termék, magyar márka.
 Mosható huzat, így könnyen tisztán tartható a matrac felülete.

A Dream-Med matrac filozófia
A Dream-Med matracok népszerűségét a kiváló ár-érték arány adja. De nem csak ezért érdemes választani ezt a márkát. A Dream-Med matracok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak.A Dream-Med matracok ergonomikus kialakítása hozzájárul a helyes testtartás fenntartásához és a pihentető alvás élményéhez. Ráadásul a Dream-Med matracok hipoallergén anyagokból készülnek, ami különösen előnyös az allergiások számára. Mindezek mellett a cég kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely gyors és hatékony segítséget nyújt a vásárlóknak. Tehát, ha kiváló minőségű, tartós és kényelmes matracot szeretne, amely hosszú távon is megéri az árát, a Dream-Med a tökéletes választás.
A Pure matrac paraméterei:

A matrac teljes magassága:  17 cm (plusz-mínusz 1 cm)
Terhelhetősége:  100 kg/fő
Csomagolás: Vákuumcsomagolt
Huzat: Levehető, mosható 30 fokon
Keménység: Feszes félkemény (10/7)

Kiknek ajánljuk a Dream-Med Pure  matracot ?
A Pure matracot azoknak ajánljuk, aki egy kemény, feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban, illetve azoknak az embereknek, akik hanyatt alvást részesítik előnyben vagy nagyobb súllyal rendelkeznek. Tökéletes választás továbbá gyermekmatracnak vagy vendég matracnak is. A gyerekeke mellé a nagyobb terhelhetőség miatt akár a felnőttek is mellé fekhetnek. Illetve akik gazdaságos megoldást keresnek.
Milyen ágyráccsal használható a Dream-Med Pure matrac?
A Dream-Med Pure matrac minden ágyrács típussal használható, ahol a ágyrács legalább 70%-ban fedi a fekvőfelületet. Abban az esetben, ha úgy ítéli meg, hogy a fogadófelület felületi kialakítása a matrac sérüléséhez vezethet, a deszkázat/lécezés, illetve a matractest között helyezzen el pl. egy átszellőzésre alkalmas takarót!
Mi a hideghab? Miért előnyös?
A hideghab egy nagy rugalmasságú poliuretán hab, amely rendkívül jó alaktartó képességgel bír. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja a hagyományos szivacsokat tulajdonságaival. A hideghab előnye a nyitott cellaszerkezet, amelynek köszönhetően sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetét jobban szellőzik, és tartósságban is kiemelkedőbb a szivacs matracoknál.
A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak a kemény matracot kedvelők élvezhetik az előnyeit. Az allergiások számára kiváló választás a hideghab matrac, mivel teljesen antiallergén, és a házi poratkák sem telepednek meg a matrac belsejében. A hideghabnak számtalan fajtája van, ideértve a memory habot (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) és a speciális HR hab matracokat is. Összefoglalva, a hideghab matracok komfortosabbak, jobban szellőznek, és jóval hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos szivacs matracok.
A Pure matrac huzata
A Pure matracon egy jó minőségű vastag  steppelt huzat található. A huzat levehető és 30 fokon mosható mosógépben. Célszerű a huzatot matracvédő használta mellett pár évente kimosni, ezzel is csökkentve a poratkák elszaporodását a matrac huzat tetején.
OEKO-TEX Minősítés:
Általános vizsgálati és tanúsítási rendszer textil alapanyagok, félkész- és késztermékek illetve kellékek (pl. cérnák, cipzárak, matrachuzatok, címkék stb.) számára, annak tanúsítására, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat.
Hogyan kell kezelni a huzatot?

ne vasalja
ne fehérítse klórral vagy klór tartalmú tisztítószerrel
vegyileg nem tisztítható
fehér, puha ronggyal tisztítható
ajánlott a matracvédő használata, amely védi a huzat anyagát és amelyet könnyen tisztíthat.


 
További információk




Matrac típus


Hideghab matrac




Matrac méret


150x200 cm




Matrac magasság


17cm




Matrachuzat anyaga


Basic steppelt, poliészter huzat




Garancia


1 év




Gyártó


Dream-Med




Felső komfortréteg


Hideghab




Komfort


Feszes félkemény




Súly korlát


100 kg




Származási hely


Magyarország







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Dream-Med Pure feszes félkemény hideghab matrac 150x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: