Betöltés...

SleepConcept Basic Hard matrac, levehető huzat 70x200cm

Ár: 42.900 Ft

SleepConcept Basic Hard matrac, kemény ortopéd kialakítás, levehető antiallergén huzat 70x200cm
Leáírás: A fő kép egy illusztráció, a rétegek színe, huzat típusa eltérhet a grafikán látottaktól. A pontos retegrendről és a huzat fajtájáról a leírásból lehet tájékozódni!
Specifikáció/összetétel:
MAG ÖSSZETÉTELE: 14 cm N25-ös hideghabMAG MAGASSÁGA: 14 cmMATRAC TELJES MAGASSÁGA 15 cm+- (plusz-minusz)1 cmCSOMAGOLÁS: vákuumcsomagolásHUZATŐ: levehető mosható Aloe-Vera huzatLeírás
A SleepConcept Basic hard matrac egy feszes kemény komfortú ortopéd hideghab matrac. A Basic Hard matrac teljes magassága 15 cm. +- 1cm. Ez lehetővé teszi a feszes, kemény alátámasztást. A Basic Hard matrac kevert szálas Aloe-Verahuzattal rendelkezik, ami levehető és mosógépben 30°C mosható.
A gyártó kiemelt figyelmet fordít az elérhető árkategóriára az összes magas minőségű termékénél. A Basic Hard matrac 2év gyártó garanciával rendelkezik. A 2 éves gyártó garancia mellé társul a személyenkénti 100kg-os terhelhetőség is.
Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac? Szivacs matrac vagy hideghab matrac?A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben.
A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál. A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen antiallergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében.
A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is.
Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.
A hideghaboknál nem elhanyagolható a hab sűrűsége sem. Minél sűrűbb az anyag annál tartósabb is lesz. Az olcsó matracokban a hideghab kisebb sűrűségű, vagy esetleg nem is hideghab van az ágybetétben. Célszerű 30-35 kg/ m3 sűrűségű hideghab matracot választani a mindennapi alváshoz. A 25 kg/m3 alatti sűrűségű hab matracok gyerek, ifjúsági vagy vendégágyba ajánlottak, hogy élettartamban megfelelő legyen, és ne feküdjük ki pár év alatt az ágybetétünket."
Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni. A termék várható kiszállítása 14 munkanap (3hét) is lehet


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "SleepConcept Basic Hard matrac, levehető huzat 70x200cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: