Betöltés...

SleepConcept Soya Classic fedőmatrac, mosható huzattal 140x190cm

Ár: 36.900 Ft

SleepConcept Soya Classic fedőmatrac, antibakteriális mosható huzattal 140x190cm
A fő kép egy grafika! A huzat típusáról és színéről a huzatról készült képről vagy a leírásból lehet tájékozódni! A soya habosítás jellemzője, hogy a hab több színből is állhat! Soya Classic fedőmatrac
A Soya Classic fedőmatrac egy 4 cm SOYA habosítással készült félkemény fedőmatrac, ami felveszi a test helyzetét és a nagyobb nyomáspontok a testen jobban belesüllyednek a fedőmatracba. Levehető 30 fokon mosható huzattal kapható, amire a gyártó 1 év garanciát vállal.
Kinek ajánljuk?
Akik nem szeretnének puha memóriahabos fedőmatracot, de szeretnének javítani a fekvőfelületen jó ár-érték ellenében.
Ha kedveli az egyszerű megoldásokat, ragaszkodik régi ágy matracához, de elégedetlen annak komfortérzetével, a fedőmatracokat Önnek találták ki! A 4cm Classic Soya fedőmatrac magas, Soya hideghabból készített termékek félkemény komfortúvá teszik a fekvőfelületet, így alvás közben alátámasztják a nyakcsigolyákat, biztosítva ezzel az optimális keringést.
A Classic Soya fedőmatrac hozzájárul a matrac, kanapé és egyéb fekvőfelület komfortosabbá tételéhez. Félkemény habszerkezet extra kényelmet biztosít a matracok számára, vagy csökkentheti a kanapék ízületei által okozott kényelmetlenséget és enyhítheti a hátfájást.
Összetétel:

Fedőanyag: 100% poliészter (Prato huzat)
Töltet: 4cm Soya poliuretán hab
Szín: fehér, törtfehér
Moshatóság: csak a huzat, 30 fokon.

Használati ajánlások:

használja a terméket zárt térben, normál páratartalom és hőmérsékleti viszonyok között;
a helyiség szellőzése ajánlott, és friss levegőnek van kitéve, ezáltal megakadályozva a penész kialakulását és a termékek magas koncentrációjának felhalmozódását;
a termék nem nedves környezetben való használatra készült;
a vasalás, szárítás nem ajánlott.

Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "SleepConcept Soya Classic fedőmatrac, mosható huzattal 140x190cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: