Betöltés...

SleepConcept Basic Hard matrac, levehető antiallergén huzat 140x190cm

Ár: 67.900 Ft

SleepConcept Basic Hard matrac, kemény ortopéd kialakítás, levehető antiallergén huzat 140x190cm
Leáírás: A fő kép egy illusztráció, a rétegek színe, huzat típusa eltérhet a grafikán látottaktól. A pontos retegrendről és a huzat fajtájáról a leírásból lehet tájékozódni!
Specifikáció/összetétel:
MAG ÖSSZETÉTELE: 14 cm N25-ös hideghabMAG MAGASSÁGA: 14 cmMATRAC TELJES MAGASSÁGA 15 cm+- (plusz-minusz)1 cmCSOMAGOLÁS: vákuumcsomagolásHUZATŐ: levehető mosható Aloe-Vera huzatLeírás
A SleepConcept Basic hard matrac egy feszes kemény komfortú ortopéd hideghab matrac. A Basic Hard matrac teljes magassága 15 cm. +- 1cm. Ez lehetővé teszi a feszes, kemény alátámasztást. A Basic Hard matrac kevert szálas Aloe-Verahuzattal rendelkezik, ami levehető és mosógépben 30°C mosható.
A gyártó kiemelt figyelmet fordít az elérhető árkategóriára az összes magas minőségű termékénél. A Basic Hard matrac 2év gyártó garanciával rendelkezik. A 2 éves gyártó garancia mellé társul a személyenkénti 100kg-os terhelhetőség is.
Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac? Szivacs matrac vagy hideghab matrac?A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben.
A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál. A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen antiallergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében.
A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is.
Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.
A hideghaboknál nem elhanyagolható a hab sűrűsége sem. Minél sűrűbb az anyag annál tartósabb is lesz. Az olcsó matracokban a hideghab kisebb sűrűségű, vagy esetleg nem is hideghab van az ágybetétben. Célszerű 30-35 kg/ m3 sűrűségű hideghab matracot választani a mindennapi alváshoz. A 25 kg/m3 alatti sűrűségű hab matracok gyerek, ifjúsági vagy vendégágyba ajánlottak, hogy élettartamban megfelelő legyen, és ne feküdjük ki pár év alatt az ágybetétünket."
Csomag tartalma 1 darab matrac
Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni. A termék várható kiszállítása 14 munkanap (3hét) is lehet


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "SleepConcept Basic Hard matrac, levehető antiallergén huzat 140x190cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: