Betöltés...

Tolóajtós szekrény tükörrel 250 BONO BO12 - Barna

Ár: 171.000 Ft

A Tolóajtós szekrény tükörrel 250cm BONO BO12 egy kiváló minőségű, stílusos és praktikus bútordarab, amely megfelel minden otthoni berendezési igénynek. A tükörrel ellátott tolóajtók nemcsak térérzetet adnak a szobának, hanem funkcionális megoldást is nyújtanak a tárolásra és a helykihasználásra. A BONO BO12 szekrény magassága 250 cm, ami elegendő tárolókapacitást biztosít a ruhák, cipők és más tárgyak számára.

Az ilyen típusú bútorok kiemelkedően strapabírók és hosszú élettartamúak, köszönhetően a minőségi anyagoknak és a gondos kivitelezésnek. A termékünkkel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy 5 év garanciát vállalunk rá, így Ön nyugodtan élvezheti a szekrény funkcionalitását és esztétikáját hosszú ideig anélkül, hogy aggódnia kellene a lehetséges problémák miatt.

Tekintettel a kiszállítás és a szerelés fontosságára, szeretnénk hangsúlyozni, hogy termékeink laprasszerelten kerülnek kiszállításra. Ez nemcsak megkönnyíti a szállítást, hanem lehetővé teszi az egyszerűbb és gyorsabb szerelést otthonában, így Ön hamarabb élvezheti új szekrénye előnyeit.

Az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően többféle típus közül választhat, így biztosan megtalálja az ideális megoldást otthona berendezéséhez. Legyen szó a színválasztékról, a belső elrendezésről vagy akár a kiegészítő funkciókról, a BONO BO12 szekrény rugalmasan alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez és ízléséhez.

Tekintettel a Tolóajtós szekrény tükörrel 250cm BONO BO12 kiváló minőségére, praktikusságára és esztétikai vonzerejére, ez az a bútordarab, amely nemcsak a szobáját teszi szebbé és rendezettebbé, hanem hosszú távon kényelmet és funkcionalitást biztosít Önnek és családjának. Ne habozzon választani minőséget és stílust egyben, válassza a BONO BO12 szekrényt!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Tolóajtós szekrény tükörrel 250 BONO BO12 - Barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: