Betöltés...

Komód CALABRIA CL5 - Barna

Ár: 52.000 Ft














Üdvözöljük a CALABRIA CL5 komód világában! Ha otthona nappalijában rendet és stílust szeretne teremteni, akkor a CALABRIA CL5 komód tökéletes választás lehet Önnek. Ez a praktikus és elegáns bútordarab nemcsak helyet biztosít tárolásra, hanem egyben esztétikai értéket is ad az enteriőrnek.

















Miért érdemes a CALABRIA CL5 komódot választani? Elsődlegesen azért, mert biztosítjuk Önnek, hogy termékeinkre 5 év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy a CALABRIA CL5 komód nem csupán egy egyszerű bútordarab, hanem hosszú távon megbízható társa lesz otthona berendezésében. Ha bármilyen probléma merülne fel a komód használata során, nyugodtan fordulhat hozzánk, és mi gondoskodunk a probléma megoldásáról.

A CALABRIA CL5 komód laprasszerelten kerül kiszállításra, hogy Önnek minél könnyebb legyen a telepítés. Nem kell aggódnia bonyolult összeszerelési folyamatok miatt, egyszerűen kövesse a mellékelt útmutatót, és rövid időn belül már élvezheti is a komód praktikumát és szépségét otthonában.

Többféle típus közül választhat, hogy teljesen megfeleljen az Ön egyedi igényeinek és stílusának. A különböző méretek, színek és kialakítások lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához és tárolási igényeihez. Legyen szó könyvekről, dísztárgyakról vagy más kiegészítőkről, a CALABRIA CL5 komód praktikus tárolóhelyet biztosít mindennek.

A CALABRIA CL5 komódok minőségi anyagokból készülnek, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a kifogástalan megjelenést. Minden részletnél kiemelkedő figyelmet fordítunk a részletekre és a tartósságra, így Ön biztos lehet benne, hogy CALABRIA CL5 komódja hosszú éveken át szolgálja Önt és családját.

Ne habozzon tovább, válassza a CALABRIA CL5 komódot, és tegye nappaliját még kényelmesebbé és rendezettebbé! Fedezze fel a praktikum és az elegancia tökéletes egyensúlyát, és tegyen otthonában helyet egy olyan bútordarabnak, amely nemcsak szép, hanem hasznos is.

Válassza a CALABRIA CL5 komódot ma, és lépjen be az elegancia és a funkcionalitás világába, amely mindig otthonra talál!





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Komód CALABRIA CL5 - Barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: