Betöltés...

Shinoske Fa asztali lámpa, vászon lámpabúra

Ár: 14.990 Ft

Tökéletes méret és helytakarékos: a modern fehér asztali lámpa tökéletes méretű lámpa, amely erős fényt bocsát ki, és helyet takarít meg az asztalon. Ez a lámpa 34 cm x 18,3 cm méretű, és a minimalista dizájn szobákhoz illeszkedik, és segít megvilágítani a szoba légkörét és hangulatát.



Egyedi kialakítás: ez a fából készült asztali lámpa oszlopként nagyon robusztus és stabil. Ezt az egyedi minimalista lámpakialakítást azzal az ötlettel fejlesztették ki, hogy meleg vagy hideg lámpákat használjon, amelyek különböző fényhatásokat képesek megjeleníteni. Ez a modern éjjeli lámpa ideális gyerekszobákba, hálószobákba, irodákba és minden olyan helyiségbe, ahol minimalista kialakításra van szükség.



Hosszú fénykapcsoló: a hálószoba éjjeli lámpa fénykapcsolója 20 cm-re van a tápkábel aljától, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyen hozzáférjenek. A kábel hossza kb. 1,5 méter, így az ügyfelek elérhetik a konnektort.



Romantikus és meleg fény: ehhez a kis lámpához szabványos E27 lámpák szükségesek, max. 60 watt (az izzót nem tartalmazza). Különféle izzólámpákkal, halogén-, LED- vagy CFL-lámpákkal kompatibilis. Anyaga árnyalata lágyítja a fényt és meleg, szép és kényelmes szobát varázsol.



Sokoldalú: Ez a gyermek éjjeli lámpa kicsi, és elfér kis asztalokon és kompakt szobákban. Ez a gyerekszoba asztali lámpa világításként használható szekrényekbe, pincékbe vagy bármilyen más kevés fényt és kevés helyet kínáló helyiségbe.



Shinoske Fa asztali lámpa

A modern fa asztali lámpa irodába, gyerek szobába és hálószobába

A Shinoske fa asztali lámpa tökéletesen illik a modern lakberendezéshez, különös tekintettel az irodákra, gyerek szobákra és hálószobákra. A lámpatest tömör és tartós, a lámpabúra pedig puha, selymes és színintenzitású, ami kellemes hangulatot teremt a teremben.



Típus: Fa asztali lámpa

Anyag: Fa, lenvászon

Tulajdonságok: Modern stílusú, tartós, puha fény

Alkalmazások: Irodákban, gyerek szobákban, hálószobákban



Műszaki adatok:



Világítási forrás: E27 égő

Névleges teljesítmény: 40W

Névleges feszültség: 220V

Magasság: 45cm

Szélesség: 20cm



Használati útmutató

Az asztali lámpa ne legyen közvetlenül a szem vonalában, hogy ne zavarja a szemet. Az égő kicseréléséhez állítsa le az áramot és hagyja, hogy a lámpa lehűljön.



Kulcsszavak: fa asztali lámpa, modern stílus, puha fény, irodai lámpa, gyerek szoba lámpa, hálószoba lámpa

Sorold a termék nevét több formában: Shinoske fa asztali lámpa, modern fa lámpa, irodai lámpa, gyerek szobalámpa, hálószoba lámpa

Termék azonosító: SHI-101


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Shinoske Fa asztali lámpa, vászon lámpabúra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: