Betöltés...

GGNOO LED Asztali lámpa vezeték nélküli dimmelhető RGB (barna) Újracsomagolt termék

Ár: 20.990 Ft

A GGNOO vezeték nélküli, állítható fényerővel rendelkező, többszínű RGB asztali lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztonságos környezetet nyújt a gyermekek számára. Masszív talpának és minimalistikus designjának köszönhetően bármilyen környezetbe és dekorációba illeszkedik. Ha kérdése van vagy támogatásra van szüksége, forduljon közvetlenül hozzánk. Barátságos ügyfélszolgálatunk mindig segít Önnek 24 órán belül. Különleges jellemző: Állítható fényerő, vízálló, vezeték nélküli. Vízálló kialakítás: Az asztali lámpa IP54 védelmi fokozattal rendelkezik a folyadékok ellen, így ideális beltéri és kültéri használatra. Dekoratív világításként használható éttermekben, olvasólámpaként az éjjeliszekrényen a hálószobában. Használja bátran kültéren is, teraszon, erkélyen vagy kertben bármely évszakban. Stílus: Minimalista. Állítható fényerő és RGB színváltás: A vezeték nélküli asztali lámpa stabil fényforrással rendelkezik. Érintse meg a vezérlőpanel közepét a lámpa bekapcsolásához / RGB módra váltáshoz / kikapcsoláshoz. Hosszan nyomja meg a vezérlőpanelt a meleg fehér fény fényerejének beállításához. Érintse meg a LED lámpa tetején lévő kör alakú gombot a 8 színű mód egyszerű váltásához. Széles körben használható: Vezeték nélküli LED asztali lámpa, könnyen hordozható és mozgatható, bárhová elhelyezhető a szobában. Alkalmas hálószobához, gyerekszobához, nappaliba, tanulószobába, modern irodába, hotel étterem dekorációhoz és kültéri kempingezéshez. Fontos ajándék barátoknak, családtagoknak és osztálytársaknak születésnapra, karácsonyra, bulikra stb.

Termék áttekintés A GGNOO vezeték nélküli, dimmelhető, többszínű RGB asztali lámpa tökéletes választás hálószobába, étterembe, szállodába, kertbe vagy bárba. A lámpa biztonságos anyagokból készült, így 100% biztonságos környezetet biztosít a gyermekek számára. A vízálló kialakításnak köszönhetően beltéren és kültéren is használható. A minimalist design és masszív talpja minden környezetbe és dekorációba illik. Ha kérdése van vagy támogatásra van szüksége, forduljon közvetlenül hozzánk. Barátságos ügyfélszolgálatunk mindig segít Önnek 24 órán belül. Technikai adatok - Vízálló kialakítás (IP54 védelem a folyadékok ellen)

- Állítható fényerő és RGB színváltás

- Akkumulátoros üzem

- USB töltési lehetőség

- Méretek: 12D x 12W x 38H centiméter

- Szín: barna

- Anyag: fém + ABS műanyag

- Töltési idő: kb. 4,5 óra

- Üzemidő: 9-50 óra (a legkisebb fényerőn 50 óra üzemidő)

Használati utasítás A vezeték nélküli asztali lámpa könnyen használható. A középső részén található érintővezérlővel kapcsolhatja be és ki a lámpát, valamint állíthatja a meleg fehér fény fényerejét. A lámpa tetején található körre érintve könnyedén válthat 8 színű mód között. Kinek ajánljuk A vezeték nélküli LED asztali lámpa könnyen hordozható és bárhová elhelyezhető a szobában. Ideális hálószobához, gyerekszobához, nappaliba, tanulószobába, modern irodába, étterembe és kültéri kempingezéshez. Fontos ajándék barátoknak, családtagoknak és osztálytársaknak születésnapra, karácsonyra, bulikra stb. Kulcsszavak vezeték nélküli asztali lámpa, dimmelhető lámpa, többszínű lámpa, RGB lámpa, vízálló lámpa, akkumulátoros lámpa, USB töltés, barna, minimalist design

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "GGNOO LED Asztali lámpa vezeték nélküli dimmelhető RGB (barna) Újracsomagolt termék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: