Betöltés...

Aldabra 9016, 2 db zéró gravitációs kerti szék, asztallal, fekete színben

Ár: 34.990 Ft

2 db zéró gravitációs kerti szék fekete színben asztallal anyaga: fém + teslin



Teljes pihenés, szuper kényelem 2 db-os Zéró gravitáció kerti székünket használhatod a kertben, teraszon egyaránt. Ha pihentető kikapcsolódásra vágysz ebben garantáltan nem fogsz csalódni. Nincs bonyolult összeszerelés Ne aggódj, ha Te sem vagy mestere a kerti bútorok összerakásának! A zéró gravitáció kerti szék nem igényel összeszerelést! Bármikor kedvedre előveheted és egyszerűen csak szétnyitod a terméket. Utána már nincs más dolgod csak élvezni a szék adta kényelmet! Egy perc gondod sem lesz a karbantatására Ezek a zéró gravitációs kerti székek fémből és teslin anyagból készültek. A fém váznak köszönhetően a kerti bútorunk hosszú időn keresztül tud majd minket szolgálni, anélkül, hogy probléma lenne vele. A teslin egy igazán strapabíró anyag, mely ellenáll a különböző behatásoknak. Víz-, tépés-, hő- és vegyszerálló. A kerti pihenéshez elengedhetetlen egy kényelmes szék, amiben ellazulhatunk, relaxálhatunk. A kerti székek többsége kényelmetlen, kemény műanyagból készült.A zéró gravitáció kerti székek erős fém vázzal rendelkeznek. Az ülő- és a fekvőfelület kényelmes anyagból készült, merevítők nélkül, így teljes kényelemben feküdhetünk rajta. Tulajdonságok: dönthető háttámla és lábtámasz
egyszerűen tisztítható anyag
levehető fejtámasz
120 kg-os teherbírás
kül-és beltérre egyaránt
szék mérete: 165 x 65 x 110 cm asztal mérete: 50 x 40 x 53 cm 2 db/csomag Csomag tartalma: 2 db kertiszék 1 db asztal A kép csak illusztráció!

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Aldabra 9016, 2 db zéró gravitációs kerti szék, asztallal, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: