Betöltés...

Asztal, kerek dohányzóasztal, pad, két ipari munkalap ModernHome | PJJCFT0122/PJJCT0122

Ár: 18.900 Ft

LOFT STÍLUSÚ DOHÁNYZÓASZTAL
Tökéletes a nappaliba vagy a hálószobába
Tartós, porszórt fémváz
Egyszerű, loft dizájn - fa és fém kombinációja
Két asztallap rusztikus tölgyfa mintával (80,60 cm)
Stabil szerkezet
Márkás termék: ModernHome
DOHÁNYZÓASZTAL AZ ÖN SZÁMÁRA

A modern asztal tökéletes bútordarab a nappaliba, hálószobába és minden olyan helyre, ahol egy stílusos és funkcionális bútordarab hasznos lehet. Egyszerű kialakításának köszönhetően remekül mutat mind a modern, mind a loft, mind a klasszikus enteriőrökben.

Az asztal nem csak csecsebecséknek és napilapoknak ad helyet, hanem bármely helyiség tökéletes dekoratív kiegészítője is. A gondos kidolgozás növeli vonzerejét, a modern design és az érdekes forma pedig tökéletes kombinációt alkot a legigényesebb felhasználók számára is.

JÓ TERVEZÉS

Az asztal stabil, porszórt fémvázzal rendelkezik . A munkalapok forgácslapból készültek és fát utánzó furnérral borítottak. A lábak speciális, mozgatható lábakkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik az asztal tökéletes szintezését és védik a padlót a karcolásoktól.

Funkcionalitásának köszönhetően az asztal tökéletes lesz a nappaliban újságok, könyvek és egy csésze kedvenc kávéjának helyeként.

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

A terméket tartós szállítódobozba csomagoljuk, és az egyes elemeit ráadásul biztosítjuk. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a szállítás során esetlegesen bekövetkező sérülések miatt.

MŰSZAKI ADATOK:
Magasság: 47 cm

Az asztallap méretei: 80 x 80 cm, 60 x 60 cm
Anyaga: fém és forgácslap (1,5 cm)
Csomagolás típusa: speciálisan megerősített szállítódoboz
Összeszerelési idő: 10 perc
Gyártó: B: ModernHome

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Asztal, kerek dohányzóasztal, pad, két ipari munkalap ModernHome | PJJCFT0122/PJJCT0122" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: