Betöltés...

MILO 140 Előszobafal - Fehér

Ár: 101.000 Ft










Termékleírás:

Ismerje meg a MILO 140 Előszobafalat, ami a funkcionalitást és a stílust ötvözi a tökéletes otthoni kényelemért! A Wotan tölgy test és a fekete előlap elegáns kombinációja modern megjelenést kölcsönöz az előszobának, miközben a masszív szerkezet és a minőségi anyagok biztosítják a tartósságot és az időtállóságot.

A MILO 140 előszobafal a praktikum és a design tökéletes összhangját képviseli. 140 cm szélességével és 200 cm magasságával ideális tároló megoldást nyújt minden otthon számára. A 40 cm mélységű polcok és fiókok bőséges tárolóteret biztosítanak a cipőknek, táskáknak és egyéb kiegészítőknek, így rendezettséget teremtve az előszobában.

Rendkívül fontos számunkra, hogy Ön elégedett legyen vásárlásával, ezért minden MILO 140 Előszobafalra 5 év garanciát vállalunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a gondosan összeállított és minőségi anyagokból készült bútorunk hosszú távon szolgálja majd Önt és családját.

Kiemelten fontos tudnivaló, hogy termékeink laprasszerelten kerülnek kiszállításra, így könnyen és biztonságosan szállíthatóak és összeszerelhetőek otthonában. A mellékelt útmutató segítségével egyszerűen összeállíthatja a bútort, így időt és energiát takarítva meg.

Kínálatunkban többféle típusú előszobafal található, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és az otthona stílusának megfelelő darabot. Mindegyik bútorunk a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készül, hogy Ön maximális elégedettséggel használhassa.

Válassza a MILO 140 Előszobafalt, és tegye otthonát még kényelmesebbé és szebbé! Önnek csak ki kell választania a megfelelő méretet és stílust, mi pedig garantáljuk, hogy minőségi terméket és kiváló szolgáltatást nyújtunk Önnek!


















Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Előszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "MILO 140 Előszobafal - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: