Betöltés...

Olight Javelot lámpa, OD zöld

Ár: 49.901 Ft



Olight Javelot. Csak így: Javelot A Javelot egy kompakt, taktikai és mindennapi felhasználásra szánt zseblámpa lenyűgöző 730 méteres hatótávval és akár 1350 lumen féyerővel. A mindössze 138 mm hosszúságú, IPX8 vízállóságú lámpa 1,5 méteres magasságról történő ejtésig ütésálló. A minél komfortosabb szállíthatóság érdekében a lámpához egy megerősített merev tok és egy kétirányban szerelhető klipsz tartozik a sokoldalú hordozáshoz.
A lámpa tökéletes hosszúságú markolattal rendelkezik, hangsúlyos bordázással a felületén a kényelmes és biztonságos fogás érdekében. Kettős kapcsolóval szerelték fel, egy fém oldalsó kapcsolóval a mindennapi használathoz és egy programozható hátsó kapcsolóval a gyors taktikai bevetéshez.

Nagy kapacitású akkumulátora, az 5000 mAh 21700-as egység akár 72 nap non-stop üzemidőt biztosít holdfény üzemmódban. Ezután egy pillanat alatt feltöltheted, még akkor is, ha a tokban van dokkolva.

Dupla sínes szerelék: Szereld fel a lámpát egy (opcionális) távkapcsolóval együtt, hogy nagyobb kontrollt gyakorolhass az éjszakai vadászat vagy nyomkövetés során. Széles felhasználhatósága szinte páratlan a lámpák közt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Olight Javelot lámpa, OD zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: