Betöltés...

LED-es Fejlámpa, Konpaxe, Smart szenzor, Teleszkópikus zoom, Vízálló, USB-C, 2000 mAh akkumulátor, Széles világítási szög

Ár: 15.633 Ft





Továbbfejlesztett LED technológia: Használd ki a legújabb LED technológia előnyeit, amely garantálja a fényerőt és tisztaságot, bármilyen körülmények között is vagy. Legyen szó táborozásról vagy túrázásról, mindig megbízható és erős fényforrással rendelkezel.

Vízállóság: Legyen szó heves esőről vagy vízmelóval való utazásról, a LED fejlámpa vízálló kialakítása megvédi a nedvességtől és vízcseppektől. Biztos lehetsz benne, hogy a legnedvesebb körülmények között is működőképes fényforrást kapsz.



USB-C csatlakozás: Töltsd könnyedén az LED lámpa akkumulátorát egy USB-C port segítségével. Ez a praktikus funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltsd, és mindig kész legyen a következő kalandra.

Okos gesztusvezérlés: Az intelligens gesztusvezérlés funkcióval teljesen irányíthatod a fényerőt és a világítási módokat anélkül, hogy megérintenéd a lámpát. Az egyszerű beállításkezelés segít alkalmazkodni minden helyzethez, biztosítva a hatékony energiaveszteséget.



Infravörös mozgásérzékelő: Az LED fejlámpa infravörös érzékelővel van felszerelve, amely észleli a körülötted lévő mozgásokat. Ennek lehetővé teszi a lámpa automatikus be- vagy kikapcsolását jelenléted alapján, energiatakarékosságot és kényelmet biztosítva a használat során.

Állítható lencse a precíz világításért: Személyre szabhatod a fény sugár irányát a lencse 90 fokos elforgatásával és dőléssel. Legyen szó távoli tárgy megvilágításáról vagy a fény koncentrálásáról egy adott területre, az LED fejlámpa biztosítja a szükséges sokoldalúságot.



Kényelmes ergonomikus kialakításával és kiváló teljesítményével ez a fejlámpa tökéletes társ minden szabadtéri kalandhoz. Ezek a tulajdonságok fejlett és kényelmes élményt nyújtanak a felhasználóknak, és vonzó és hasznos termékké teszik a fejlámpát különféle tevékenységekhez, például kempingezéshez, éjszakai futáshoz, kerékpározáshoz vagy bármilyen olyan helyzetben, amikor szabad kezekre van szükség.


 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED-es Fejlámpa, Konpaxe, Smart szenzor, Teleszkópikus zoom, Vízálló, USB-C, 2000 mAh akkumulátor, Széles világítási szög" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: