Betöltés...

Sarok konyhabútor ADELE tengerészkék matt

Ár: 761.250 Ft

Sarok konyhabútor ADELE tengerészkék matt - Egyedülálló Stílus és Minőség

Üdvözöljük az ADELE tengerészkék matt sarok konyhabútor kollekciójában, ahol a tengerészkék szín elegáns megjelenése és a matt felület letisztultsága találkozik. Az ADELE tengerészkék matt konyhabútorok nem csak egy bútordarabok sorozata, hanem egy életérzés, ahol a dizájn és a funkcionalitás tökéletes harmóniában van. Ismerje meg azt az egyedi konyhatért, amelyet az ADELE tengerészkék matt sarok konyhabútorok kínálnak.
Kiváló Minőség és 5 Év Garancia
Az ADELE tengerészkék matt konyhabútorok a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelően készülnek, hiszen csak a legkiválóbb anyagok kerülnek felhasználásra. Biztosítjuk Önt, hogy minden ADELE tengerészkék matt sarok konyhabútorra 5 év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy a stílus és minőség egysége hosszú éveken át fennmarad az Ön konyhájában.
Laprasszerelt Szállítás - Egyszerű és Kényelmes
Az ADELE tengerészkék matt sarok konyhabútorokat laprasszerelten szállítjuk, hogy Önnek könnyű legyen az összeszerelés folyamata. A csomagban található részletes útmutató segítségével gyorsan és zökkenőmentesen elkészítheti a konyhabútort otthonában. Ez a kényelmes szállítási forma biztosítja, hogy a termékek sértetlenül érkezzenek meg, és Ön gyorsan élvezheti az új konyháját.
Választható Többféle Típus és Minőségi Anyagok
Az ADELE tengerészkék matt sarok konyhabútoroknál nagy hangsúlyt fektetünk a változatosságra és az egyediségre. Különböző típusok közül választhat, hogy a konyhatere és stílusa szerinti tökéletes megoldást találja meg. A minőségi anyagok, mint a strapabíró fák és kiváló festékek, biztosítják a bútorok hosszú élettartamát és esztétikai kifinomultságát.

Az ADELE tengerészkék matt sarok konyhabútorok egyedülálló stílust és minőséget visznek otthonába. Hagyja, hogy a tengeri elegancia és a matt felület egyesüljön konyhájában, és élvezze az egyedi konyhatér élményét minden nap!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Sarok konyhabútor ADELE tengerészkék matt" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: