Betöltés...

Sarok konyhabútor ADELE fehér

Ár: 761.250 Ft














Sarok konyhabútor ADELE fehér - Az Elegancia és Praktikum Találkozása

Üdvözöljük az ADELE fehér sarok konyhabútor kollekciójában, ahol a minimalista dizájn és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyban van. Az ADELE fehér sarok konyhabútorok kivételes tervezéssel és kifinomult stílussal rendelkeznek, miközben maximális helykihasználtságot biztosítanak. Engedje meg, hogy bevezessük Önt az otthona szívébe, ahol a modern design és a kényelem találkozik.
Kiváló Minőség és 5 Év Garancia
Az ADELE fehér sarok konyhabútorok készítésekor csak a legmagasabb minőségű anyagokat alkalmazzuk, hogy Önnek hosszú éveken át tökéletes szolgálatot nyújtsanak. Biztosítjuk Önt, hogy minden ADELE fehér sarok konyhabútorra 5 év garanciát vállalunk, mert hisszük, hogy a kiváló minőségű bútoroknak meg kell felelniük a legmagasabb elvárásoknak is.
Laprasszerelt Szállítás - Egyszerű és Biztonságos
Az ADELE fehér sarok konyhabútorokat laprasszerelten szállítjuk, hogy az összeszerelés könnyed és zökkenőmentes legyen. A részletes útmutató segítségével gyorsan és könnyen összerakhatja a konyhabútort otthonában. A laprasszerelt szállításnak köszönhetően a termékek sértetlenül érkeznek meg, így Ön hamarosan élvezheti az új konyhabútorát.
Választható Többféle Típus és Minőségi Anyagok
Az ADELE fehér sarok konyhabútorok kínálatában többféle típus közül választhat, hogy megfeleljen az egyedi igényeinek és konyhatere stílusának. A minőségi anyagok, mint például a strapabíró fák és magas minőségű festékek, garantálják a bútorok hosszú élettartamát és esztétikáját.

Az ADELE fehér sarok konyhabútorok tervezésekor a funkcionalitás és a dizájn szorosan egyesül, így egy olyan konyhatér jön létre, amely nemcsak gyönyörű, de mindennapi használatra is kiválóan alkalmas. Hagyja, hogy az ADELE fehér sarok konyhabútorok stílust és kényelmet vigyenek otthonába, és élvezze a modern design és a praktikus megoldások összhangját minden nap!














Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Sarok konyhabútor ADELE fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: