Betöltés...

Nappali szekrénysor PARIS sonoma tölgy / fehér

Ár: 299.250 Ft


A PARIS  érdekes és modern megoldás minden helyiségbe. Kiváló minőségű bútorokat mutatunk be gazdag színekben és kedvező áron. Nemcsak felszerelések, hanem mindenekelőtt bármely belső tér hatékony dekorációja. Esztétikus megjelenés, eredeti dizájn és mindenekelőtt funkcionalitás jellemzi őket.




Fedezd fel a Stílust és Praktikumot a Nappali Szekrénysor PARIS Sonoma Tölgy / Fehér Kivitelével!

Üdvözöljük a Nappali Szekrénysor PARIS kollekcióban, ahol a minőség és a dizájn találkozik, hogy egyedülálló élményt nyújtson otthonodnak. A Sonoma tölgy és fehér kombinációja modern és elegáns atmoszférát teremt, miközben a praktikus belső elrendezés gondoskodik arról, hogy otthonod ne csak szemet gyönyörködtető legyen, hanem kényelmes és rendszerezett is.

Kifinomult Stílus, Időtálló Elegancia

A PARIS Sonoma Tölgy / Fehér szekrénysor kivételes dizájnjával és a válogatott minőségű anyagokkal garantáltan az otthonod ékessége lesz. A sonoma tölgy természetes melegséget kölcsönöz a bútoroknak, míg a friss fehér felületek a tér tágasságát és világosságát hangsúlyozzák. Ez a szekrénysor nem csupán bútor, hanem egy életstílus kifejezője.

Praktikus Belső Elrendezés, Rend és Tágas Tárolóhelyek

A PARIS szekrénysorok nem csupán a külsejükkel nyűgöznek le, hanem a belső elrendezésükkel is. A tágas fiókok, polcok és rejtett tárolóhelyek segítenek rendszerezni a mindennapi dolgaidat, így otthonod mindig rendezett és kényelmes lesz. A funkcionalitás és a stílus egységében rejlik a PARIS kollekció varázsa.

Ingyenes Országos Szállítás - 10% Kedvezménnyel!

Rendelj most, és élvezd az ingyenes országos szállítást! Az értékének 10%-ával támogatjuk a szállítást, így könnyen hozzájuthatsz ehhez a kivételes szekrénysorhoz. Saját szállítóink gondoskodnak arról, hogy a bútorok sértetlenül és biztonságosan érkezzenek meg az otthonodba.

Változtasd Meg Otthonodat - Válaszd a PARIS Sonoma Tölgy / Fehér Szekrénysort!

Nem csak bútordarabok, hanem élményt nyújtó stíluskiegészítők. A PARIS szekrénysorokkal emeld szintre otthonod stílusát és kényelmét. Legyen a te otthonod is a PARIS eleganciájának középpontjában.

Válaszd a PARIS Szekrénysort - Ahol a Kényelem Találkozik a Stílussal!




Masszív és esztétikus kidolgozás 
16 mm-es matt MDF előlapok
A test matt laminált lap
melamin széle
átlátszó üveg (átlátszó)
fogantyú: 128mm műanyag
A test excenterek és fa csapok segítségével csatlakozik
Lábak és fogantyúk műanyagból
Lehetőség LED spot világítás vásárlására
Csomagok száma: 8
A hátlap HDF lapból készült

SZÍN

Sonoma
Fehér+sonoma
Grafit + sonoma



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nappali szekrénysor PARIS sonoma tölgy / fehér" című hirdetést látja. (fent)