Betöltés...

Nappali szekrénysor PARIS sonoma tölgy

Ár: 299.250 Ft


A PARIS  érdekes és modern megoldás minden helyiségbe. Kiváló minőségű bútorokat mutatunk be gazdag színekben és kedvező áron. Nemcsak felszerelések, hanem mindenekelőtt bármely belső tér hatékony dekorációja. Esztétikus megjelenés, eredeti dizájn és mindenekelőtt funkcionalitás jellemzi őket.



Fedezd fel az Eleganciát és Praktikumot a Nappali Szekrénysor PARIS Sonoma Tölgy Kivitelével!

Üdvözöljük a PARIS sonoma tölgy nappali szekrénysor exkluzív világában, ahol a modern dizájn találkozik a funkcionalitással. A PARIS szekrénysor kollekció egyedülálló stílussal és kiemelkedő minőséggel rendelkezik, és otthonodat valódi luxussá varázsolja. Fedezd fel az eleganciát és a praktikumot egyetlen bútordarabban!

Egyedi Stílus, Kiváló Minőség

A PARIS sonoma tölgy szekrénysor egy kifinomult nappali enteriőr szerves része, lenyűgöző sonoma tölgy kivitelével és precízen kidolgozott részleteivel. Az egyedi stílusú bútorkollekció nem csak egy dekoráció, hanem egy életmód is, amely stílust és kényelmet hoz az otthonodba.

Funkcionalitás és Tágas Tárolóhelyek

A PARIS szekrénysor tervezésekor a funkcionalitás és a tágas tárolóhelyek kiemelt figyelmet kaptak. A gondosan kialakított polcok, rejtett fiókok és szekrények praktikus elrendezése biztosítja, hogy minden holmid rendben és könnyen elérhető legyen. A nappali szekrénysor nem csak gyönyörű, hanem rendkívül praktikus is.

Ingyenes Országos Szállítás - Most 10% Kedvezménnyel!

Rendelj most, és élvezd az ingyenes országos szállítást! Különleges ajánlatunknak köszönhetően most 10% kedvezményt biztosítunk a szállítási költségekből, hogy könnyebbé tegyük számodra a PARIS szekrénysor beszerzését. A szállítás során saját, megbízható szállítóink gondoskodnak arról, hogy a bútorok sértetlenül érkezzenek meg az otthonodba.

Prémium Minőség, Elérhető Áron

A PARIS sonoma tölgy nappali szekrénysor minőségi anyagokból készül, garantálva a tartósságot és hosszú élettartamot. Minden darabot gondosan válogatott anyagokból és precíz kivitelezéssel készítünk, hogy az otthonodban a prémium minőség és a kifinomult design összhangja uralkodjon.

Változtasd Meg Otthonodat Most!

Nem hagyhatod ki ezt a kiváló lehetőséget! Rendeld meg most a PARIS sonoma tölgy nappali szekrénysort, és engedd, hogy otthonod stílusos és praktikus módon fejlődjön! Luxus, kényelem és funkcionalitás egyetlen bútordarabban - ez a PARIS szekrénysor ígérete!




Masszív és esztétikus kidolgozás 
16 mm-es matt MDF előlapok
A test matt laminált lap
melamin széle
átlátszó üveg (átlátszó)
fogantyú: 128mm műanyag
A test excenterek és fa csapok segítségével csatlakozik
Lábak és fogantyúk műanyagból
Lehetőség LED spot világítás vásárlására
Csomagok száma: 8
A hátlap HDF lapból készült

SZÍN

Sonoma
Fehér+sonoma
Grafit + sonoma



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nappali szekrénysor PARIS sonoma tölgy" című hirdetést látja. (fent)