Betöltés...

Nappali bútor FARO artisan tölgy / matera

Ár: 169.050 Ft



Fedezd fel az Egyediséget és Minőséget a Nappali Bútor FARO Artisan Tölgy / Matera Kollekcióval!

Üdvözöljük a FARO Artisan Tölgy / Matera Nappali Bútorkollekcióban, ahol a kiváló minőségű anyagok és a mesterségesen megmunkált fa egyesül, hogy lenyűgöző és egyedi stílust teremtsen. Ezen bútorok nem csupán funkcionális elemek, hanem igazi műalkotások, amelyek fokozzák otthonod eleganciáját és egyediségét.

Mesterséges Művészet, Természetes Szépség

A FARO Artisan Tölgy / Matera kollekció a természetes tölgyfa és a modern Matera felület tökéletes harmóniáját kínálja. A mesterien megmunkált artisan tölgy részletek és a Matera elegáns színvilága közösen egyedivé teszik ezeket a bútorokat. Az elegancia és a természetes szépség találkozása otthonodban.

Praktikum és Design Együttesen

A FARO nappali bútorok nemcsak kifinomultak, hanem rendkívül praktikusak is. Az okos belső elrendezésű polcok, fiókok és tárolók segítenek rendszerezni a mindennapi dolgaidat, miközben a design és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyban van. Ez a kollekció nem csak bútorokat kínál, hanem életstílust.

Ingyenes Országos Szállítás - 10% Kedvezménnyel!

Rendelj most, és élvezd az ingyenes országos szállítást! Az értékének 10%-ával támogatjuk a szállítást, hogy még könnyebben juthass hozzá ehhez a kivételes FARO kollekcióhoz. Saját szállítóink gondoskodnak arról, hogy a bútorok sértetlenül és biztonságosan érkezzenek meg az otthonodba.

Építsd Fel Otthonodat Műalkotásokkal - Válaszd a FARO Artisan Tölgy / Matera Kollekciót!

Ezek a bútorok többek, mint egyszerű bútorok - műalkotások, amelyek személyiségüket és karakterüket hozzák otthonodba. Válaszd a FARO Artisan Tölgy / Matera kollekciót, és éld meg a kifinomult stílus és a minőség harmóniáját minden nap.

Legyél Te Az Egyediség Kedvelője - FARO Artisan Tölgy / Matera Kollekcióval!



A FARO  érdekes és modern megoldás minden helyiségbe. Kiváló minőségű bútorokat mutatunk be gazdag színekben és kedvező áron. Nemcsak felszerelések, hanem mindenekelőtt bármely belső tér hatékony dekorációja. Esztétikus megjelenés, eredeti dizájn és mindenekelőtt funkcionalitás jellemzi őket.
 

Masszív és esztétikus kidolgozás 
Zsanérok lágy zárással

A bútorok csak kézműves tölgy és matera kivitelben kaphatók
A széleit melamin szegély borítja
Matt laminált előlapok 16 mm
Matt test 16 mm
A test excenterek és fa csapok segítségével csatlakozik
Lábak és fogantyúk műanyagból


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nappali bútor FARO artisan tölgy / matera" című hirdetést látja. (fent)