Betöltés...

DIANA Kerti bútor műanyag szett 5 személyes grafit

Ár: 199.090 Ft

Bemutatjuk az elegáns grafitszínű kerti műanyag szettet, amely egyesíti a kényelmet és a stílust a teraszon vagy a kertben. A természet által inspirált, kifinomult szett formázott műanyagból készült, bájos rattanutánzattal, amely nemcsak esztétikai vonzerőt, hanem a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak való tartós ellenállást is biztosít.
KÉNYELMES PÁRNÁK: a kényelmes szürke párnák, mind az ülés, mind a háttámla, hihetetlen kényelmet nyújtanak, miközben levehető és mosható huzatuknak köszönhetően könnyű karbantartást biztosítanak.
2 az 1-ben Asztal és tárolódoboz: A praktikus asztal, amely tárolódobozként is funkcionál, lehetővé teszi, hogy rendben tartsa a kültéri tereket, és kényelmesen tárolja a tárgyakat, ha az időjárás váratlanul megváltozik.
ÖKOLÓGIAI MEGKÖZELÍTÉS ÉS AZ Időjárásnak való ELLENŐRZÉS: Az UV-ellenállóságnak köszönhetően aggodalom nélkül élvezheti a hosszú napsütéses órákat szeretteivel. Ez a szett nem csak a szemet kíméli, de a környezetet is kíméli, mivel újrahasznosított műanyagból készült, így segítve bolygónk védelmét.
EGYSZERŰ ÖSSZESÍTÉS: Intelligens kialakítása lehetővé teszi az egyszerű, szerszámok nélküli összeszerelést, köszönhetően a műanyag csavaroknak, amelyek biztosítják az egyes részek szilárdságát és stabilitását. Az összeszerelést öt személyre tervezték, garantálva elegendő helyet Önnek és vendégeinek, hogy élvezzék az öröm és a jólét felejthetetlen pillanatait.
Legyen lenyűgözve a grafit színű kerti műanyag garnitúra minőségétől, kényelmétől és stílusos kialakításától, és tegye kertjét vagy teraszát a pihenés és a társas összejövetelek kedvenc helyévé.
Termék részletek:


Szék:




Szék: 63 cm széles.


Mélység: 65 cm


magasság: 76 cm


terhelhetőség: 110 kg




Kanapé:




szélesség: 182 cm


mélység: 65 cm


magasság: 76 cm


terhelhetőség: 3x 110 kg




Asztal:




szélesség: 76 cm


mélység: 58 cm


magasság: 45 cm


terhelhetőség: 50 kg


anyag: öntött műanyag (polipropilén)


szín: szürke + szürke párnák


csomagméret: 120 x 80 x 63 cm


összsúly: 45 kg


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma: 

2 x fotel
1 x kanapé
1 x asztal


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "DIANA Kerti bútor műanyag szett 5 személyes grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: