Betöltés...

Maxcom ML 4200 Clara 280lm LED Asztali lámpa - Fehér

Ár: 16.900 Ft

A Clara modell lehetővé teszi az okostelefonok és más eszközök vezeték nélküli töltését a vezeték nélküli töltési funkcióval. Csak tegye őket a beépített töltőre.
A lámpa beépített USB-porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi 2 eszköz egyidejű töltését. Ennek köszönhetően egyszerre használhatja a lámpáját és töltheti eszközeit.
A lámpa érintőpanellel is rendelkezik, amellyel beállíthatja a fény intenzitását és színét. A beépített időzítő lehetővé teszi, hogy a készülék a kiválasztott opciótól függően egy vagy két óra múlva automatikusan kikapcsoljon.
A legmagasabb minőségű anyagokból készült Clara kiemelkedik tartósságával és megbízhatóságával. Univerzális színei alkalmassá teszik ezt a modellt a legtöbb enteriőrbe, energiatakarékos SMD2835 LED világítással is rendelkezik.
A lámpa zökkenőmentesen állítja be a fényerősséget - finom, romantikus és erős, ideális olvasáshoz vagy munkához. A maximális teljesítménye 12 W, a fényáram pedig 280 lumen.
A fényhőmérséklet a 3000K tartományban állítható be meleg fénynél, 4500K a természetes fénynél és 6000K a hideg fénynél.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Maxcom ML 4200 Clara 280lm LED Asztali lámpa - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: