Betöltés...

Fali lámpa elefánt pasztell szürke Jabadabado

Ár: 15.590 Ft

Aranyos elefántos falilámpánk segíti gyermekedet a pihenésben, amikor ideje aludni. Nagy sikerű ajándék keresztelőkre, babaváró partykra vagy születésnapra. Az aranyos fali lámpával az egész gyermekszoba hangulata feldobódik. A lámpán hátul van egy kis lyuk, így könnyen fel lehet akasztani a falra.Anyaga: műanyag. A lámpa elemmel működik, 3 AA elem szükséges a működéséhez, melyet a csomagolás nem tartalmaz. Oldalán van egy be- és kikapcsoló gomb.A lámpához tartozik egy távirányító kb. 5 m hatótávolsággal. A távirányítóhoz szükséges elemeket a csomagolás tartalmazza.













UTOLSÓ DARAB!



Aranyos elefántos falilámpánk segíti gyermekedet a pihenésben, amikor ideje aludni. Nagy sikerű ajándék keresztelőkre, babaváró partykra vagy születésnapra.

Az aranyos fali lámpával az egész gyermekszoba hangulata feldobódik. A lámpán hátul van egy kis lyuk, így könnyen fel lehet akasztani a falra.



Anyaga: műanyag.

A lámpa elemmel működik, 3 AA elem szükséges a működéséhez, melyet a csomagolás nem tartalmaz. Oldalán van egy be- és kikapcsoló gomb.



A lámpához tartozik egy távirányító kb. 5 m hatótávolsággal. A távirányítóhoz szükséges elemeket a csomagolás tartalmazza.


































Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fali lámpa elefánt pasztell szürke Jabadabado" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: