Betöltés...

Csíkos, kétszemélyes függőágy tárolózsákban - könnyen felszerelhető nyugágy tartós, kopásálló anyagból - 200x150 cm (BB-1127)

Ár: 7.490 Ft

A kert, terasz vagy erkély élvezeti értékét növelik a kényelmes bútorok és szabadidős kiegészítők. Ez a felakasztható függőágy puha, kellemes tapintású anyagból -vastag pamutból és poliészter keverékéből- készült , emellett igen ellenálló, megfelelő mértékben légáteresztő, így egy forró napon is magas kényelmet biztosít. Visszafogott, elegáns megjelenésével igen mutatós darabja lehet a kertnek vagy terasznak. Könnyen összetekerhető, így könnyebb elcsomagolni és kivinni a kertbe, a strandra vagy egy messzebb történő utazáshoz, összehasonlítva nagyobb kivitelű, de kevésbé praktikus, állványos függőágyakkal. Ezt a függőágyat szinte bárhová fel lehet akasztani, csak a két végét kell egy stabil szerkezethez, például oszlophoz, kampóhoz vagy fához kötözni. Mérete: 200x150cm A termék előnyei: Tartós, kopásálló anyag Használata kényelmes Vastag pamut zsinórok Kiváló minőségű anyagokból készült Könnyen tisztítható anyag Megerősített rögzítő kábelek mellékelve Ingyenes praktikus tok tároláshoz és szállításhoz Egyszerű összeszerelés A termék jellemzői: Szín: kék és zöld Minta: csíkos Méret: 200 x 150 Felszerelés: kampóval Maximális terhelés: 150 kg

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.03.28
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Csíkos, kétszemélyes függőágy tárolózsákban - könnyen felszerelhető nyugágy tartós, kopásálló anyagból - 200x150 cm (BB-1127)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: