Betöltés...

összecsukható strandszék, szürke

Ár: 9.800 Ft

összecsukható strandszék, szürke

Édes lustálkodást tervez a tengerparton, a tóparton, esetleg csak az erkélyen? Tedd kellemesebbé a pihenést, és vigyél magaddal egy turista, könnyű és kényelmes, ÖSSZEHAJTÓ STRANDSZÉK

könnyű és könnyen kihajtható szerkezet lehetővé teszi, hogy bárhol pihenj< br>kényelmes fogantyúk segítenek a nyugágy egy mozdulattal kibontásában
tartós anyagból készült, amely ellenáll a különféle időjárási viszonyoknak
ideális napozáshoz a strandon vagy a tó mellett a kertben, a teraszon vagy az erkélyen
a háttámlán található puha párna további kényelmet biztosít
könnyű tiszta

Nincs jobb, mint egy kényelmes nyugágyon pihenni egy meleg és napsütéses napon. Az ilyen pillanatokról pedig az összecsukható STRANDSZÉK gondoskodik. Az ülőfelület és a háttámla anyaga rendkívül tartós, vízálló és könnyen tisztítható, és tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, ami nagy kényelemben részesül napozás közben. A puha párna kényelmesen támasztja a hátát a háttámlán, a széles ülés pedig kényelmes pozíciót biztosít.
Könnyű és kézre álló, magával viheti bárhol, és az egyszerű kialakításnak köszönhetően másodpercek alatt ki- és összecsukható. Ne halogassa a vásárlást, a nap egyre jobban süt, és biztosan szüksége lesz egy kis édes lustaságra!
Paraméterek:

Méretek: 59 x 46 x 58 cm (Ma x Sz x Mé)
Az összecsukott szék méretei: 81 x 46 x 13 cm (Ma x Sz x Mé)Anyag: Oxford 600D - ülés, acél - keret
Maximális terhelés: 90 kg
Tömeg: 1900 kg< br>Bruttó tömeg: 1950 kg
Szín: szürke
Borító: nincs
< li>Kinyitás elleni zár: Nem
Csomag méretei: 84 x 50 x 15 cm (Ma x SZ x Mé)
Márka: ROYOKAMP< /li>

ROYOKAMP kiváló minőségű turisztikai és kerti felszerelések gyártója és importőre. Minden márkatermék megfelel a megfelelő minőségi és biztonsági előírásoknak.
A bemutatott színek csak illusztrációk, a monitorbeállítások és a fotófeldolgozási folyamat miatt eltérhetnek a valódiaktól.
Fontos: a szállítástól függően a termék megjelenése kismértékben eltérhet, miközben minden funkcionális funkciója megmarad.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "összecsukható strandszék, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: