Betöltés...

összecsukható strandszék, kék

Ár: 9.800 Ft

összecsukható strandszék, kék

Édes lustálkodást tervez a tengerparton, a tóparton, esetleg csak az erkélyen? Tedd kellemesebbé a pihenést, és vigyél magaddal egy turista, könnyű és kényelmes SZÉKSZÉKET, ÖSSZEHAJTÓ STRANDSZÉKET

könnyű és könnyen kihajtható szerkezet lehetővé teszi, hogy bárhol pihenj< /li>

Nincs jobb, mint egy kényelmes nyugágyon pihenni egy meleg és napsütéses napon. Az ilyen pillanatokról pedig az összecsukható STRANDSZÉK gondoskodik. Az ülőfelület és a háttámla anyaga rendkívül strapabíró, vízálló és könnyen tisztítható, emellett tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, ami nagy kényelmet biztosít a napozás utáni használat közben. A puha párna kényelmesen támasztja a hátát a háttámlán, a széles ülés pedig kényelmes pozíciót biztosít.
Könnyű és kézre álló, magával viheti bárhol, és az egyszerű kialakításnak köszönhetően másodpercek alatt ki- és összecsukható. Ne halogassa a vásárlást, a nap egyre jobban süt, és biztosan szüksége lesz egy kis édes lustaságra!
Paraméterek:

Méretek: 59 x 46 x 58 cm (Ma x Sz x Mé)
Az összecsukott szék méretei: 81 x 46 x 13 cm (Ma x Sz x Mé)Anyag: Oxford 600D - ülés, acél - keret
Maximális terhelés: 90 kg
Tömeg: 1900 kg< br>Bruttó tömeg: 1950 kg
Szín: Kék
Borító: nincs
Nyitás elleni zár: Nem
Csomag méretei: 84 x 50 x 15 cm (Ma x SZ x Mé)
Márka: ROYOKAMP< /li>

ROYOKAMP kiváló minőségű turisztikai és kerti felszerelések gyártója és importőre. Minden márkatermék megfelel a megfelelő minőségi és biztonsági előírásoknak.
A bemutatott színek csak illusztrációk, a monitorbeállítások és a fotófeldolgozási folyamat miatt eltérhetnek a valódiaktól.
Fontos: a szállítástól függően a termék megjelenése kismértékben eltérhet, miközben minden funkcionális funkciója megmarad.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "összecsukható strandszék, kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: