Betöltés...

AxaCube led állólámpa, RGB, környezeti fény, fényeffektusok hangszinkronizálással, bluetooth, vezérlés alkalmazáson keresztül és távirányítóval, 12V, kerek profil

Ár: 22.999 Ft

Az AxaCube LED állólámpa egy modern és többfunkciós világítási tartozék, amelyet úgy terveztek, hogy stílust és funkcionalitást adjon bármely belső térnek. Az RGB színek és fényeffektusok széles választékának előállítására való képességével ez a lámpa ideális személyre szabott környezeti atmoszféra létrehozásához, amely alkalmas pihenésre, bulikra vagy játékmenetekre.

Ennek a lámpának az egyik erőssége a hangszinkronizálási képessége. A beépített mikrofonnak köszönhetően a lámpa a környezet zenéjének vagy hangjainak megfelelően tudja beállítani a fényeffektusokat, így a kívánt ritmushoz és hangulathoz tökéletesen illeszkedő, dinamikus és magával ragadó fényshow jön létre.

A lámpa Bluetooth-on és egy dedikált alkalmazáson vagy távirányítón keresztül is vezérelhető, így a felhasználók maximális rugalmasságot biztosítanak a fénybeállítások kiválasztásában. Az alkalmazás hozzáférést biztosít számos funkcióhoz és egyéni beállításhoz, beleértve a fényintenzitás beállítását, a színek megváltoztatását és a különböző hangszinkronizálási módok kiválasztását. A távirányítóval kényelmesen vezérelheti a fényt anélkül, hogy csatlakoztatott okoseszközre lenne szüksége.

A lámpa 12 V-ról működik, ami nagy energiahatékonyságot és biztonságos használatot biztosít bármilyen háztartási környezetben. A lámpa kerek profilja elegáns és kortárs dizájnelemet ad, így könnyen beilleszthető a különböző dekorsémákba, a moderntől a minimalistán át a hagyományosabb vagy eklektikusabbig.

Összefoglalva, az AxaCube LED állólámpa egy sokoldalú és esztétikus világítási megoldás, amely tökéletes azok számára, akik dinamizmust és személyre szabottságot szeretnének adni életterüknek. Fejlett hangszinkronizálási funkciókkal, rugalmas alkalmazással és távirányítóval, valamint letisztult dizájnjával ez nagyszerű választás bármely helyiség hangulatának fokozására.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "AxaCube led állólámpa, RGB, környezeti fény, fényeffektusok hangszinkronizálással, bluetooth, vezérlés alkalmazáson keresztül és távirányítóval, 12V, kerek profil" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések