Betöltés...

2 db AxaCube® intelligens led lámpa filmekhez, játékhoz, RGB-hez, környezeti megvilágításhoz, hangszinkronizáláshoz, bluetoothhoz, távirányítóhoz és dedikált alkalmazáshoz, USB csatlakozás, 51 cm

Ár: 19.000 Ft

Az AxaCube® Smart LED 2-Light Set úgy lett kialakítva, hogy fokozza a filmnézés és a játék élményét a hanggal szinkronizáló környezeti fény hozzáadásával. Ezek a lámpák RGB technológiát használnak, hogy széles színválasztékot biztosítsanak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy igényeiknek megfelelően testreszabják a teret.

A lámpák távirányítóval és egy dedikált alkalmazáson keresztül is vezérelhetők, így egyszerűen beállíthatja a fényerőt, a színt és az üzemmód beállításait anélkül, hogy fel kellene állnia a kanapéról vagy meg kellene szakítania a tevékenységet. A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi, hogy a lámpák kommunikáljanak a mobil eszközökkel, megkönnyítve az integrálást az intelligens otthon ökoszisztémájába.

A Sound Sync különösen vonzó funkció a mozilátogatók és a játékosok számára, mivel a fény dinamikusan igazodik az általuk nézett film vagy játék hangjához, így magával ragadó hangulatot és magával ragadó vizuális élményt teremt.

A lámpák 51 cm hosszúak, így jó lefedettséget biztosítanak a legtöbb TV-hez és játékmonitorhoz. USB-n keresztül csatlakoztathatók, így könnyen telepíthetők, és sokféle eszközzel kompatibilisek, beleértve a tévéket, számítógépeket és játékkonzolokat.

Összefoglalva, az AxaCube® Smart LED 2 lámpakészlet nagyszerű megoldás azok számára, akik további vizuális dimenziót szeretnének hozzáadni otthoni szórakoztatási élményükhöz, széles körű testreszabást és egyszerű vezérlést kínálva okoseszközökön keresztül.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2 db AxaCube® intelligens led lámpa filmekhez, játékhoz, RGB-hez, környezeti megvilágításhoz, hangszinkronizáláshoz, bluetoothhoz, távirányítóhoz és dedikált alkalmazáshoz, USB csatlakozás, 51 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések