Betöltés...

Teak kerti garnitúra FLOSS LAGUNA 250 8x kerti állítható szék LAGUNA

Ár: 1.892.550 Ft

Hosszú élettartamú prémium ülést keres? Tekintse meg a FLOSS Laguna teak készletet - asztal és állítható székek a maximális kényelem érdekében.
A tíkfa asztal és támlájú székek egy luxus tengerparti nyaralás hangulatát varázsolják kertjének vagy teraszának. A kemény teakfa maximális ellenállást és szilárdságot biztosít. A bizonyíték többek között az, hogy a székek nagy, 130 kg-os teherbírásúak. A székek támláit beállíthatja a legjobb illeszkedés érdekében, mivel 6 különböző pozíciót kínál.
A fényűző FLOSS Laguna készlet asztalának és székeinek gyártásához kiváló minőségű burmai teak kerültek felhasználásra, mely aranyszínű, markáns rajzú és rendkívül tartós. A teak az egyik legjobb dolog, amit kérhetsz – még luxusjachtok is készülnek belőle. A magas olajtartalom miatt még a megfelelő páratartalom sem árt neki.
A FLOSS Laguna szett elegáns és praktikus reggelire, ebédre és vacsorára a friss levegőn, vagy nyári bulikra, grillezésre. Gyönyörűen kiemelkedik éttermek, kávézók kertjében és más stílusos belső terekben , például a télikertben. A teak készlet univerzálisan használható, mert a minőségi fa csak javítja a teret. Elég egy terítéssel, virágokkal vagy egy gyönyörű terítővel kiegészíteni, és máris kész a stílusos ülés. 
A tikfa bútorok előnyei
A fa az óriási teafától származik, amely Délkelet-Ázsiában, Amerikában és Nyugat-Afrikában nő. Ezek a fák akár 40 méter magasak is. A teak bútorok számos előnnyel rendelkeznek:

magas gyantatartalmának köszönhetően nem támadja meg a penész, a termeszek vagy más kártevők ;
jól ellenáll a kedvezőtlen időjárási hatásoknak (hő, szél, eső, hó, még fagy is);
kemény, erős és rugalmas, nagy teherbírású;
hosszú élettartamú (25-30 év);
ez egy megtérülő befektetés – a teak hosszú évek után sem veszít értékéből.

A teak bútorok egyszerű karbantartása és tárolása
A teak meleg arany, mézes színű, nagy eltérések nélkül. Kezelés nélkül a fa színe ezüstszürkére változik, amit megelőzhet teakolajjal , először közvetlenül a vásárlás után, majd rendszeresen a szezon előtt és után. Használati útmutatót és egyéb információkat a teakolajról szóló cikkben találhat . Az ülés megérdemli a törődést – gyönyörű megjelenéssel és hosszabb élettartammal jutalmazzuk.
Annak ellenére, hogy a tíkfa sok mindent elbír, jól jöhet egy bútorhuzat , amely megvédi a készletet az esőtől és a szennyeződéstől. Szezonon kívül a bútorokat száraz, szellőző helyiségben (garázs, tetőtér, kerti fészer) tárolja.
A tökéletes kényelem érdekében fontolja meg párnák vagy ülőpárnák vásárlását – a FLOSS Laguna-hoz magas háttámlájú párnákat ajánlunk. A modern és hagyományos dizájnok széles választéka közül választhat. Az ülőpárnák nem csak az ülést könnyítik meg, hanem életre keltik a bútorokat, és könnyedén hozzáilleszthetők a környező környezethez.
Miért válassza a Floss Laguna 220 kerti készletet?

Tartalmaz egy tömör asztalt és 6/8 széket, nagy teherbírással , kiváló minőségű teakfából,
beleszeretsz a fekvő székekbe, amikor először leülsz,
ideális befektetés, ha elege van az egy szezonra használható bútorokból,
a fa egyedülálló tulajdonságai – kemény és tartós , hosszú élettartammal,
az egzotikus tikfa vonzereje – nem mindenkinek van ilyen ülőhelye,
univerzális kül- és belső használatra,
ellenáll a napnak, szélnek, esőnek és túlzott páratartalomnak.
Sestava obsahuje: 1x Kerti tömör teak asztal FLOSS RECYCLE (különböző hosszúságú)

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Teak kerti garnitúra FLOSS LAGUNA 250 8x kerti állítható szék LAGUNA" című hirdetést látja. (fent)