Betöltés...

FIX Sarokkanapé ORLANDO VELVET - Madryt 1100 - Jobbos

Ár: 415.800 Ft

FIX Sarokkanapé ORLANDO VELVET: Élvezze az exkluzív stílust és személyre szabhatóságot az ORLANDO VELVET fix sarokkanapéval! A részletes leírás bemutatja a kanapé egyediségét, az egyéni kárpit összeállítás lehetőségét, az előleg rendszerét, az országos szállítás kedvezményét, és hangsúlyozza a kulcsszavak fontosságát.

Fő Jellemzők:

Magas Színvonal és Elegancia: Az ORLANDO VELVET fix sarokkanapé a magas színvonal és az elegancia tökéletes kombinációját kínálja otthona számára.
Egyedi Kárpit Összeállítás: Válassza ki saját stílusához illő kárpitokat, és kérje az egyedi összeállítást, melyet előleggel rendelhet meg a gyártás megkezdése előtt.
Előleg Rendelésnél: Az egyedi kárpitok esetében 20-30% előleg szokott esedékes lenni, biztosítva a rendelés egyéni folyamatát.
Országos Szállítás Kedvezményesen: Az ORLANDO VELVET országos szállítása mindössze a termék értékének 10%-át teszi ki, saját szállítóink biztosításával.
Variálható Színválaszték és Méretek: Az ORLANDO VELVET kapható különböző színkombinációkban és méretekben, így mindenki megtalálhatja az ideális darabot.

Kulcsszavak: ORLANDO VELVET, fix sarokkanapé, egyedi kárpit, magas színvonal, előleg, országos szállítás, variálható színválaszték.

Fedezze fel az ORLANDO VELVET fix sarokkanapé egyedi lehetőségeit, és teremtse meg otthonában a személyre szabott luxust! Éljen a különleges ajánlatunkkal az országos szállításban!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "FIX Sarokkanapé ORLANDO VELVET - Madryt 1100 - Jobbos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: