Betöltés...

BRICO ágyazható sarok ülőgarnitúra - Inari 72 - Jobbos

Ár: 572.250 Ft

Fedezze fel a luxust és kényelmet a BRICO ágyazható sarok ülőgarnitúrával! Magas színvonal, egyedi kényelem, és számos kiemelkedő tulajdonság teszi a BRICO-t a tökéletes választássá. Az ütős marketingszöveg kiemeli a kulcsfontosságú jellemzőket:

BRICO Ágyazható Sarok Ülőgarnitúra - Luxus és Kényelem Egyszerre:

A BRICO ágyazható sarok ülőgarnitúra a magas színvonal és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja otthonában. Az ütős marketingleírás kiemeli az alábbi fontos információkat:

Országos Szállítás 10% Kedvezménnyel: Saját szállítóinkkal biztosítjuk az országos szállítást mindössze a termék árának 10%-áért. Kényelmes és költséghatékony szállítás az Ön számára.
Ágyazható Funkció és Alvóméret: A termék alvó mérete 138x200cm, így lehetőség van kényelmes alvásra és pihenésre.
Tájolás és Kivitel: Válassza ki a jobbos vagy balos tájolást, hogy a garnitúra tökéletesen illeszkedjen otthona elrendezéséhez.
Egyedi Kárpitösszeállítás: Ha egyénileg szeretné kialakítani a kárpitot, Ön mindig megteheti. Ebben az esetben mindössze 20-30% előleget kérünk a gyártás előtt, biztosítva az egyedi elképzelések megvalósítását.

Kulcsszavak: BRICO, ágyazható sarok ülőgarnitúra, magas színvonal, kényelem, országos szállítás, alvóméret 138x200cm, tájolás, egyedi kárpitösszeállítás, előleg.

Fedezze fel a BRICO által kínált luxust és kényelmet otthonában, és teremtsen egyedi atmoszférát a magas színvonalú ágyazható sarok ülőgarnitúrával!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "BRICO ágyazható sarok ülőgarnitúra - Inari 72 - Jobbos" című hirdetést látja. (fent)