Betöltés...

ASTON LONG BIS L-alaku sarokkanapé - Barna 1 - Balos

Ár: 356.000 Ft

ASTON LONG BIS L-Alakú Sarokkanapé - Elegancia És Kényelem
Az ASTON LONG BIS L-alakú sarokkanapé nem csupán egy bútordarab, hanem egy kárpitozott művészi alkotás, amely az otthonodat emeli új szintre. A kifinomult design, a prémium kárpitozás és a kényelmes ülés egyesül a tökéletes pihenés érdekében.
Kárpitozás És Varázslatos Design:
Az ASTON LONG BIS egyedi kárpitozása kivételesen magas minőségű és finom tapintású. A letisztult design és a modern vonalvezetés minden részletében kifinomult eleganciát sugároz. A választható prémium kárpitok lehetővé teszik, hogy a kanapé tökéletesen illeszkedjen otthonod stílusához.
Kényelem, Ami Magával Ragad:
Az ASTON LONG BIS L-alakú sarokkanapé nem csupán látványos, hanem rendkívül kényelmes is. A mély és puha ülőfelület, valamint az állítható fejtámlák garantálják a testre szabható kényelmet. A minőségi párnázat és a kifinomult részletek teszik teljessé az ülés élményét.
Ágyazható Funkció - Rugalmasság És Praktikum:
Az ASTON LONG BIS nem csupán kanapé, hanem ágyazható sarokkanapé is. Az ágyazható funkció gyors és egyszerű átalakulást tesz lehetővé, így ideális vendégfogadáshoz vagy váratlan vendégéjszakákhoz. A rugalmasság és a praktikum találkozik a luxus dizájnnal.
Minőség És Tartósság:
Az ASTON LONG BIS L-alakú sarokkanapé a kiváló minőség és a tartósság jegyében készült. A masszív szerkezet és a gondosan válogatott anyagok hosszú élettartamot garantálnak, miközben megőrzik az eredeti szépségüket.
Egyedi Stílus, Otthoni Kifinomultság:
Az ASTON LONG BIS nem csupán bútordarab, hanem otthonod stílusának kifejezője. Az egyedi stílus és a kárpitozott elegancia szinergiája teremti meg az otthonod kifinomult légkörét. Minden pillanat egy stílusos élményt nyújt.
Merülj El Az ASTON LONG BIS Világában - Elegancia És Kényelem Találkozása

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "ASTON LONG BIS L-alaku sarokkanapé - Barna 1 - Balos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: