Betöltés...

Jennifer Ágyazható kanapé - mintás

Ár: 110.000 Ft

Jennifer Ágyazható Kanapé - Elegancia és Kényelem Művészi Egysége
A Jennifer ágyazható kanapé nem csupán bútordarab, hanem otthonod új központja, ahol a luxus és praktikum találkozik. Ez a kárpitozott mestermű egyesíti az elegáns design-t, a kényelmes ülést és az ágyazható funkció által nyújtott rugalmasságot.
Kifinomult Kárpitozás és Design:
A Jennifer kanapé kifinomult kárpitozása magával ragadó és prémium tapintású. A design minden részletében tükrözi az eleganciát és a modern stílust. A választható kárpitok segítenek a bútor harmonikus beillesztésében otthonodba.
Kényelem, Melyet Érezni Fogsz:
Az ülőfelület és párnázat mély kényelmével a Jennifer kanapé egy luxuskörnyezetet teremt a pihenéshez. Az állítható fejtámlák és a kényelmes ülési pozíciók lehetősége személyre szabott kényelmet biztosít mindenki számára.
Ágyazható Funkció - Rugalmasság Minden Pillanatban:
A Jennifer kanapé nem csupán kanapé, hanem ágyazható bútordarab is. Az ágyazható funkció gyors és egyszerű átalakítást tesz lehetővé, így vendégeid számára kényelmes alvási lehetőséget biztosít. Rugalmasság és funkcionalitás a mindennapokban.
Minőség És Hosszú Élettartam:
A Jennifer kanapé a minőség és a tartósság szinonimája. A masszív szerkezet és a gondosan válogatott anyagok garantálják, hogy ez a bútordarab hosszú ideig szolgáljon, megőrizve eredeti szépségét.
Egyedi Stílus, Otthoni Kényelem:
A Jennifer kanapé nem csupán bútordarab, hanem otthonod stílusának kifejezője. Az egyedi stílus és a kárpitozott elegancia szinergiája teremti meg otthonod egyedülálló légkörét. Minden pillanat egy stílusos élményt nyújt.
Fedezd Fel A Jennifer Világát - Elegancia és Rugalmasság Otthonodban

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Kanapé, Fotel
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Jennifer Ágyazható kanapé - mintás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: