Betöltés...

Környezeti LED lámpa, minimalista design, ellipszis alakú, meleg/hűvös fény a kellemes hangulatért, akkumulátorral, ABS anyag, 5V USB Type-C, Fehér

Ár: 21.424 Ft

Ez a LED-es lámpa egy innovatív és praktikus asztali lámpa, egyedi és vonzó kialakítással. Ez az asztali lámpa egy ötletes kiegyensúlyozó mechanizmussal van felszerelve, amely lehetővé teszi a fény mágneses úton történő be- és kikapcsolását.



A lámpa meggyújtásához egyszerűen helyezze a lámpa alján lévő fémkupolát a lámpa tetején lévő mágneses gömbhöz közel, hogy az rögzüljön. Ez egy egyedülálló funkció, amely interaktív és izgalmas élményt nyújt a felhasználónak a lámpa használatakor.



A LED-lámpa meleg és kellemes, 50 lumenes fényt bocsát ki, amely pihentető és kényelmes légkört biztosít bármely helyiségben. Emellett alacsony, mindössze 5 W-os energiafogyasztással rendelkezik, így gazdaságos és fenntartható választás.



Ez az asztali lámpa USB Type-C porttal rendelkezik a töltéshez, így elektronikus eszközeid töltőjeként is használhatod. Ráadásul minimalista és modern dizájnja zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen berendezésbe, legyen szó akár irodáról vagy nappaliról.



Mindent egybevetve ez a LED-es lámpa kiváló választás azoknak, akik egyedi dizájnnal és praktikus funkcionalitással rendelkező asztali lámpát keresnek. Egy csipetnyi eleganciát és innovációt visz bármelyik helyiségbe.



Termékleírások

Hosszúság (cm): 40.5

Szélesség (cm): 22

Magasság(cm): 3

Súly (g): 300

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Környezeti LED lámpa, minimalista design, ellipszis alakú, meleg/hűvös fény a kellemes hangulatért, akkumulátorral, ABS anyag, 5V USB Type-C, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: