Betöltés...

VASAGLE Bejárati asztal, edzett üveg munkalap, fémkeret, 30x100x80cm, arany

Ár: 20.723 Ft



Termék méretei: 35D x 100W x 80H cm
Szín: Gold
Márka: VASAGLE

A cikkről
Lélegzetelállító minimalizmus: Emelje otthonát a következő szintre egy modern konzolasztallal, amely a karcsú, aranyszínű acélt és az edzett üveg munkalapot egyetlen minimalista, mégis funkcionális darabban egyesíti.
Erős állvány: A 35 x 100 x 80 cm-es (H x Sz x Ma) konzol acélváza felett 5 mm vastag edzett üveg található, amely robusztus tartást biztosít akár 30 kg növénynek, dekorációnak, könyvnek vagy dédelgetett anyagnak. családi örökségek.
Használja a modot: Képzelje el ezt a modern edzett üveg asztalt otthonában. – Hol van? A nappaliban, mint egy kanapé? Az ajtó közelében, mint bejárati asztal? Vagy a folyosón, mint konzolasztal? Rajtad múlik.
Rövid sétával kész: Nem kell délután szabadságot kivennie ennek az erős kanapéasztalnak az összeszereléséhez (amennyit csak akar!); Egyszerű utasításokkal és számozott alkatrészekkel pillanatok alatt telepítheti.
Ha a kissé egyenetlen padló a létezésed katasztrófája, az edzett üveg konzolasztal lábai alatt állítható lábak itt vannak, hogy megmentsék a napot, mindent stabilan és a helyén tartva.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Bejárati asztal, edzett üveg munkalap, fémkeret, 30x100x80cm, arany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: