Betöltés...

Smart Yeelight Staria éjjeli lámpa Pro

Ár: 27.470 Ft

A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része.
Yeelight Staria Pro intelligens éjjeli lámpa: A Yeelight Staria Pro egy intelligens éjjeli lámpa, amely amellett, hogy változó fényerősségű és színhőmérsékletű fényt biztosít, lehetővé teszi okostelefonja vezeték nélküli töltését is.
A Google Assistant, Apple HomeKit, SmartThings és Alexa kompatibilitásának köszönhetően hangjával vezérelheti.Vezeték nélküli töltésA Staria Pro lámpa lehetővé teszi az induktív töltési képességgel rendelkező okostelefonok vagy fejhallgatók vezeték nélküli töltését.
A töltés 10W-os teljesítménnyel hatékony, és a pluszban elhelyezett alumínium lemez, elvezeti a hőt és még gyorsabb töltést tesz lehetővé.Tökéletes fény minden helyzetbenA Yeelight Staria Pro tervezésekor a mérnökök a fénykomfort görbére támaszkodtak, hogy az általa kibocsátott fény ne fárassza a szemet és a lehető legkényelmesebb legyen.
A Staria Pro lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását a kívánt hangulat megteremtéséhez.
Rajtad múlik, hogy meleg vagy hideg fényt és milyen intenzitással világítson.Hi Siri, kapcsold be a fénytAz Apple HomeKit alkalmazással való kompatibilitásának köszönhetően a Staria Pro éjszakai fényt hangoddal is vezérelheted.
Könnyen és kényelmesen vezérelheted iPhone, iPad, Apple Watch és Mac készülékedről.
Az Apple HomeKit alkalmazásban más okoseszközökkel együtt hozhatja létre saját okos otthonát.Még több lehetőségAmellett, hogy a Yeelight alkalmazással vezérelheti a fényt, csatlakoztathatja a Google Home, a Samsung SmartThings és az Amazon Alexa okosrendszerekhez is.
Így teljes mértékben élvezheti a távvezérlést az alkalmazáson vagy az Ön által választott hangon keresztül.Egyszerű vezérlés érintésselHa nincs a közelében okostelefon vagy más mobileszköz, akkor kézzel is vezérelheti.
Az érintőképernyőnek köszönhetően beállíthatja a lámpa fényerejét és a fényhőmérsékletet 2700 - 6500K között.Elegáns designA Yeelight Staria Pro tervezésénél egyszerre tartották szem előtt az egyszerűséget és az eleganciát.
A legmagasabb minőségű anyagokból készült, kellemes tapintású és rendkívül tartós.
Időtlen dizájnjának köszönhetően minden típusú belső térbe illik.Kiváló fényszórásA Staria Pro gyártása során felhasznált PC anyagok révén a lámpa tökéletesen szórja a fényt.
Ráadásul a 350 lumenes értéknek köszönhetően nem vakítja a szemet, így tökéletes éjjeli lámpának pihenés közben.minden szempontból tökéletesA készülék talpán található csúszásmentes szilikoncsíkok biztosítják, hogy a lámpa ne csússzon a földön, és egy helyben maradjon, az ernyő 30° állításával pedig a fényszöget is beállíthatja.
Bárhová elhelyezheti, ahová csak szeretné, és élvezheti a Yeelight intelligens világítást otthonában.Tartalmazza a készüléket.
Felhasználói kézikönyv
Tápegység
Modell
YLCT03YL
Szín
Fehér
Fényerő
40lm~400lm @4000K
Méretek
229 x 164 mm
Színhőmérséklet
2700 K - 6500 K
Töltési teljesítmény
10W
Lámpa teljesítménye
22W
CRI
95Ra
Csatlakoztathatóság
WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz)
Szoftver
Android 4.4, iOS 8.0 és újabb verziók
Feszültség
100-240V-50/60Hz 0.35A
Élettartam
25000h

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Smart Yeelight Staria éjjeli lámpa Pro" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: