Betöltés...

Baseus Smart Eye irodai lámpa, összecsukható, tölthető (fehér)

Ár: 13.499 Ft

Baseus asztali lámpa
A Baseus lámpa fényereje automatikusan állítható. A praktikus kialakításnak köszönhetően a lámpa több helyet világít meg, a meleg szín pedig kellemes a szemnek. Így a fénye által kényelmesen olvashat könyveket vagy dolgozhat.

 
Intelligens fényeloszlás
A lámpa intelligens chipekkel rendelkezik, amelyek automatikusan beállítják a szükséges fénymennyiséget. Ha nincs elég fény a szobában, a DGZG-02 növeli a fényerőt a kényelmes munkavégzés érdekében. Másrészt, ha jól megvilágított helyiségben tartózkodik, a lámpa csökkenti a fény mennyiségét. Ezenkívül a lámpa funkciója az előzőleg beállított üzemmód emlékezése.

 
Praktikus
A lámpa téglalap alakban osztja el a fényt, így csak az íróasztalát világítja meg. A fény színe a nappali fényre emlékeztet, és nem fárasztja a szemet, így kényelmesen olvashatja kedvenc könyvét. Ezenkívül a DGZG-02 is elkísérheti Önt rajzolás közben. A fény színe élénkebbé teszi a rajzok színeit. A lámpa 180°-os elforgatási funkcióval is rendelkezik, így a szögét az igényeinek megfelelően állíthatja be.

 
Kompakt
A
lámpatalp kicsi, így nem foglal sok helyet az íróasztalon, minimalista
kialakítása pedig a modern belső terek egyedi díszévé teszi. A lámpát elhelyezheti hálószobájában, irodájában stb. A DGZG-02 összecsukható kialakítású, így könnyedén elfér a bőröndben, és utazásra is magával viheti. A lámpa vezeték nélküli, így bárhol használhatja.

 
3 színhőmérséklet
A lámpa színhőmérséklete 3000K-tól 6000K-ig terjed, így a színét igényei szerint állíthatja be. Amikor napi tevékenységeit végzi, a fehér fény (6000K) jól működik. Ha könyvet szeretne olvasni, a vegyes szín megfelelő lesz (4500K). Amikor számítógép előtt dolgozik, a legkedvezőbb szín a tiszta meleg fény (3000K) lesz. A lámpa színhőmérsékletének beállításához egyszerűen tartsa lenyomva a pontot a lámpa érintőpaneljén.

 
2200mAh-s akkumulátor
A készülék működési ideje kb. 13 óra (rossz megvilágítás) vagy 3 óra (erős fény). A készülék áramellátását a csomagban található USB-C kábel segítségével tudod megújítani.

 
Minimalista kialakítás
A lámpában 32 LED gyöngy található, amelyek egyenletesen osztják el a fényt. A lámpa alján egy érintőpanel található, mellyel szabályozható a készülék színhőmérséklete. A masszív, csúszásmentes talp stabilitást garantál, az alumínium bevonat pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpának. Ezen kívül a lámpa fehér és szürke színben is elérhető, így mindenki választhat magának valamit.

 
 
Csomagolási lista

Baseus DGZG-02 lámpa
USB-C töltőkábel

 
 
Specifikáció
 



Márka
Baseus

Modell
DGZG-02

Anyag
ABS + PC + alumíniumötvözet

Szín
Fehér

Bemeneti feszültség
DC 5V

Teljesítmény
5W (max.)

Fényforrás
LED

LED gyöngyök száma
32 db

Színvisszaadás index
Ra? 95

akkumulátor kapacitása
2200mAh

Szín hőmérséklet
6000K - 4000K - 3000K

Üzemi hőmérséklet
-10 ° C ~ 40 ° C

Tömeg
555G

Töltési idő
körülbelül 3 óra

működési idő
13 óra (alacsony fény), 3 óra (magas fény)



 
 

Tulajdonságok:Mennyiség dobozonként: 10 szt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Baseus Smart Eye irodai lámpa, összecsukható, tölthető (fehér)" című hirdetést látja. (fent)