Betöltés...

Smyk 08 ifjúsági íróasztal sonoma - fehér- Választható színes fogantyúval

Ár: 44.590 Ft

SMYK 08 ifjúsági íróasztal sonoma-fehér színösszeállításban. A SMYK ifjúsági bútorszett család tagja e praktikus íróasztal, mely divatosan letisztult színösszeállításban kapható. Ez az asztal praktikus választás a gyerekszobákban, hiszen kopásálló, így nem használódik el hamar, hanem hosszútávon esztétikus látványt nyújt.

A látható élek ABS technikával borítottak, mely nem csak látványra szép, de fokozott ellenállást is nyújt a sérülésekkel szemben.

Kialakítása optimális, hiszen az egyik oldalon egy fiókos és egy szekrényes rész is kialakításra került (az alsó szekrényes elemben pedig két részre tagolt tárolórész áll rendelkezésre), megkönnyítve gyermeke mappáinak, füzeteinek és könyveinek rendszerezését. Az asztal továbbá billentyűzettartóval is rendelkezik.

A bútorhoz a foganytúkat az alábbi színekből választhatja ki: fehér, rózsaszín, piros, lila, kék, zöld, szürke, sonoma.

FIGYELEM Kérjük, a rendeléskor megjegyzésben tüntesse fel, hogy melyik színt kéri, logisztikai okokból a fogantyúkat nem a bútorral együtt szállítják, hanem KÜLÖN, ezért előfordulhat, hogy 1-2 nap eltéréssel érkeznek meg.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Gyerek / Ifjúsági
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Smyk 08 ifjúsági íróasztal sonoma - fehér- Választható színes fogantyúval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: