Betöltés...

Hotel Line Deluxe Memory Pocket Ortopéd Matrac 160x200 cm

Ár: 197.916 Ft

Végre élvezheti a kényelmes alvást, amit egy luxus hotelszoba nyújt, anélkül, hogy foglalnia kellene egyet!
A Green Future ugyanis a szállodaipar szakembereivel közösen kifejlesztette a Hotel Line Deluxe matracot, amellyel minden este úgy érezheti magát, mintha egy régóta várt nyaraláson lenne.
Ráadásul a technológia és a kiváló minőségű anyagok révén hosszú ideig élvezheti a kényelmet, hiszen a Hotel Line Deluxe matracot hosszú távú használatra tervezték.
Kiváló minőségű anyagok
A Hotel Line Deluxe matrac egyesíti a Green Form HD® rugalmas és szuperelasztikus hab ortopédiai tulajdonságait a Memory Mirror Foam® hőtani tulajdonságaival és a 7Z Green Pocket® egyedileg becsomagolt rugótechnológiájával.
 
A matrac alapja egyedileg zsebre csomagolt rugókból áll, a szállodaipar szakemberei által kedvelt rendszerből. Ez a technológia fejlett komfortot nyújt alvás közben, mivel a rugókra gyakorolt nyomástól függetlenül hat, így tökéletesen idomul a testhez. Mivel nincs közöttük kapcsolat, nem kötik meg a többi rugót a mozgás során, így nagyfokú stabilitást biztosítanak.
A 7Z Green Pocket® rendszer emellett lehetővé teszi a testrészek különböző alátámasztását a matrac felületére gyakorolt nyomástól függően, így biztosítva a gerinc csigolyáinak helyes és egészséges igazodását.

A 7Z Green Pocket® rendszert a Green Form HD® nyitott cellás rugalmas hab és a Green Form HD® szuperelasztikus hab egészíti ki, amely képes nagyon gyorsan visszanyerni eredeti alakját, így még évekig tartó használat után is ugyanazt a kényelmet biztosítja. A Green Form HD® szuperelasztikus hab ortopédiai tulajdonságainak köszönhetően természetes és helyes alvási pozíciót biztosít, megelőzve a hát- és nyakfájást.
A Memory Mirror Form® habréteg reagál a testhőre és a testhez idomul, így alvás közben kiküszöböli a nyomáspontokat, ellazítja az izmokat és biztosítja a megfelelő vérkeringést.
A Green Form HD® stretch és szuper stretch habrétegek fejlett technológiája a Memory Mirror Form® réteggel együtt megakadályozza a mozgások terjedését a matrac felületén, hogy ne zavarja partnerét alvás közben.
 
A hipoallergén huzat minőségi kötött anyagból készült, puha tapintású, szilikonszálakkal és Memory Mirror Foam®-mal steppelt.
Miért érdemes megvásárolni a Hotel Line Deluxe matracot
Ortopédiai alátámasztás
Termikus kényelem
Hipoallergén anyag
Tartósság
Minőség
Alkalmas minden alvási pozícióhoz: hát, oldal és has
Szerkezet:
7Z Green Pocket® egyedi rugórendszer: 7Z Green Pocket® rugórendszer
Green Form HD® nyitott cellás poliuretánhab
Green Form HD® szuperelasztikus poliuretánhab
Memory Mirror Form® poliuretánhab
Hipoallergén huzat
Kulcsfontosságú jellemzők:
Ortopédiai
Hipoallergén
Termikus kényelem
Matrac magassága: 
Matrac magassága: 30 cm (+/-1 cm)
A matrac göndörített és feltekert. Kérjük, figyelmesen olvassa el a kezelési és kicsomagolási útmutatót.
A tekercsbe csomagolt termékek esetében javasoljuk, hogy vásárlás után azonnal nyissa ki/csomagolja ki.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Hotel Line Deluxe Memory Pocket Ortopéd Matrac 160x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: