Betöltés...

Homeland Fekete bárszék (HM-SW110F)

Ár: 18.590 Ft

Gázliftes, állítható magasságú, igényes bárszékek Lábtartóval Deréktámasszal 1 db/csomag! A csomag 1 db bárszéket tartalmaz. A szék magassága a gázliftnek köszönhetően, az ülés alatt található karral állítható. Dobd fel étkeződet ezzel a funkcionális, ám mégis stílusos bárszékkel. A magasság beállítása egy kar segítségével lehetséges és 360 fokban elforgatható a szék, így kiválóan használható étkezőben vagy konyhában. Az ülés kiváló minőségű műbőrrel, vastagon van kárpitozva, a fém alap pedig erős és tartós. Bármely konyhai pult otthoni bárjának tökéletes kiegészítése, egyben divatos modern megjelenést kölcsönöz a belső térnek.
Alkalmas vendéglátóegységekbe, irodákba, kozmetikai szalonokba, illetve otthoni használatra is. Ülőfelület minimum magassága: 61 cm
Ülőfelület maximum magassága: 82 cm
Ülőfelület átmérője: 40 cm
Teherbírás: max. 100 kg Csomag mérete: 60x54x31,5 cm
Csomag súlya: 14 kg Ápolási tippek Anyag: Műbőr Javasoljuk, hogy a műbőr bútorok felületét heti egyszer puha és nedves ruhával törölje le A kisebb foltok desztillált vízzel távolíthatók el A nagyobb foltok meleg vízzel és enyhén szappanos oldattal távolíthatók el Csak enyhe tisztítószereket és speciális műbőrápolási termékeket használjon Ne használjon mikroszálas törlőkendőket, annak érdekében, hogy ne sérüljön meg a felülete A műbőrt hidratálószerrel kell rendszeresen kezelni, de a valódi bőrtől eltérően nem szabad zsírral kezelni Legyen óvatos a porszívózás során, csak megfelelő porszívófejet használjon Anyag: Vas A por eltávolítására pamut illetve vászon törlőkendő használata ajánlott. Ne használjon microszálas törlőkendőt mivel ez roncsolhatja a felületet! A tisztítást kereskedelmi forgalomban kapható, enyhe, szappan alapú tisztítószerrel vagy enyhén szappanos vízzel végezhető. Enyhe tisztítószereket alkalmazzon és mindig törölje szárazra a megtisztított felületet! Ne használjon erős, vegyi tisztítószereket, marószereket! Csapadékos időben és a téli szezonban használjon védőfóliát vagy ha megoldható, akkor a bútorokat száraz és hűvös beltéren tárolja!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Homeland Fekete bárszék (HM-SW110F)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: