Betöltés...

VASAGLE Ipari stílusú kerek dohányzóasztal, fémkeret és fa munkalap, 88x88x47cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 32.890 Ft



Termék méretei: 88D x 88W x 47H centiméter
Szín: rusztikus barna + fekete
Márka: VASAGLE
Különleges jellemző: Hordozható

A cikkről
Hívja meg barátait egy szórakoztató délutánra társasjátékokkal vagy filmesttel; Ez a nagy, 88 x 47 cm-es kerek asztal (átmérő x magasság) tökéletes társ lesz a hölgyek kényelmes játékához, valamint harapnivalók és italok fogyasztásához.
Percek alatt: az egyedi kialakítású dohányzóasztalnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie; Mindössze 3 darabbal az összeszerelés gyerekjáték lesz! Ráadásul az összes csavar ugyanaz, így nem tévedhet.
Hagyja hátra azokat az ételeket, amelyeket csak "elvesznek és odatesznek". Ez a dohányzóasztal, egyedi, matt fekete acél lábakkal összeillesztve és egy rusztikus faerezetű kerek munkalappal, egy kis varázst és újdonságot hoz a nappaliba.
Egy nehéz váza színes virágokból? Gyönyörű kerámia dekorációk? Töltse ki és testreszabhatja ezt a koktélasztalt, ahogy szeretné; tartós acél lábak és forgácslap felső támasz 100 kg-ig
Amit kapsz: 88 x 47 cm-es (átmérő x magasság) dohányzóasztal robusztus acélkerettel és minőségi forgácslappal.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Ipari stílusú kerek dohányzóasztal, fémkeret és fa munkalap, 88x88x47cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: