Betöltés...

Brazil függőszék 2 párnával - kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 100 cm (BB-10144)

Ár: 15.990 Ft

A termék rendkívül komfortos és nagy ülőfelülettel rendelkezik így kényelmesen ellazulhatunk benne akár a teraszon, akár a nappalinkban. Maximális terhelhetősége 150 kg. A hintaszék természetes anyagból készült így jó szellőzést biztosít, ezen kívül a csomag tartalmaz 2 puha párnát, így komfortérzetünk maximális lehet. A fa keresztrúdnak köszönhetően a függőágy nem csuklik össze, mindig mereven tartja magát így akár olvasni is lehet benne, vagy nyugodtan kortyolgathatunk valamilyen italt anélkül hogy kilöttyenne. A természetes anyag biztosítja a megfelelő szellőzést is , ami  a meleg napokon is megőrzi a függőszék használatának kényelmét . a függőszéket egy tömör fából készült merevítő rúd tartja, mely vastag kötelekkel van csatlakoztatva a felfüggesztési ponthoz és az ülőfelülethez egyaránt. Ez a kialakítás megkönnyíti  a felakasztást , a függőszékenek pedig jól kiegyensúlyozott és stabil tartást biztosít. A háttámla és az ülés naturális, meleg színe dekoratív eleme lesz a kertnek  vagy terasznak. A termék előnyei: Tartós, kopásálló anyag Használata kényelmes Vastag pamut zsinórok Kiváló minőségű anyagokból készült Könnyen tisztítható anyag Megerősített rögzítő kábelek mellékelve Ingyenes praktikus tok tároláshoz és szállításhoz Egyszerű összeszerelés A termék jellemzői: szín: bézs anyaga: szövet / fa maximális terhelés: 150 kg méretek felakasztás után 130 x 100cm súly: 1,4 kg

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Brazil függőszék 2 párnával - kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 100 cm (BB-10144)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: