Betöltés...

Multifunkcionális átlátszó műanyag védőborítás asztalra, bútorlapra, padlóra - méretre vágható, könnyen tisztítható - 60 x 120 cm (BB-21793)

Ár: 6.990 Ft

Fedezze fel az új generációs asztalvédő matracot, amely tökéletes védelmet nyújt az asztallapok, íróasztalok és más felületek számára. Ez a polikarbonát anyagból készült matrac rugalmas, vízálló és tartós. Nem csak megakadályozza a sérüléseket, hanem tökéletesen illeszkedik az asztalhoz, és nem csúszik el. Az átlátszó kialakításának köszönhetően szinte észrevétlenül simul a felületre, és üveglap hatását kelti. Főbb jellemzők: Polikarbonát anyag - A matrac kiváló minőségű polikarbonátból készült, amely rugalmas és tartós. Nem fog megrepedni, elszíneződni vagy kellemetlen szagot árasztani. A polikarbonát anyag tökéletes védelmet nyújt az asztallapoknak. Tapad a felületre - A matrac tökéletesen tapad a felületre, így nem szükséges fóliák vagy esztétikát rontó kétoldalas ragasztószalagok használata. A matrac nem csúszik el a bútorok felületén, nem gurul be a szék kerekei alá, és nem zavarja a kézmozdulatokat. Kerekített élek - A matrac kerekített sarkainak köszönhetően biztonságosan használható, nem kell aggódni a sérülések vagy a fiatalabb családtagok biztonsága miatt. Üveghatás - A matrac tökéletesen átlátszó és üveglap hatását kelti. Védi az asztalt, az íróasztalt, a padot vagy más felületet a sérülésektől, karcolásoktól és kiömlött italoktól. Műszaki adatok: Anyag: polikarbonát Vastagság: 1 mm Méretek: 120 x 60 cm Súly: 840 g Súly a csomagban: 960 g Fedezze fel az asztalvédő matrac előnyeit és védelmet biztosítson értékes felületeinek! A rugalmas és tartós polikarbonát anyaggal ez a matrac hosszú távú védelmet nyújt az asztalának. Tegyen az asztalvédelemre a legjobb választást, és szerezzen be egy minőségi asztalvédő matracot még ma!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Multifunkcionális átlátszó műanyag védőborítás asztalra, bútorlapra, padlóra - méretre vágható, könnyen tisztítható - 60 x 120 cm (BB-21793)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: