Betöltés...

Tracer Noir LCD Asztali lámpa

Ár: 11.150 Ft

Az íróasztalnál végzett, gyakran több órás munka nagyon megterheli a szemet, ezért érdemes vigyázni a szemre a megfelelő világítás kiválasztásával, amely nem terheli a szemet és megfelelő fényt biztosít.Jó megvilágítás a látás védelme érdekébenIrodai munka, kézi munka, rajzolás vagy házi feladat készítése esetén elengedhetetlen a jó megvilágítás a munkaterületen. A Tracer Noir asztali lámpa segít ebben, mivel megfelelő hőmérsékletű fényt biztosít.Kényelem és stílusos kialakításA Tracer Noir asztali lámpa egy kis méretű, időtlen dizájnnal rendelkező készülék. Bármilyen belsőépítészethez illeszkedik. Tartós műanyagból készült, és akár 10 000 órás élettartamú LED-ekkel van felszerelve. Ennek köszönhetően hosszú éveken át fogja szolgálni Önt. A fényforrásként használt SMD LED-ek miatt a készülék nem melegszik fel, így biztonságos választás gyermeke szobájába.Tartósság és kiváló minőségű kivitelezésA Tracer Noir lámpa fém és kiváló minőségű ABS műanyag kombinációjából készült, ami rendkívül ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben. Az idő múlása sem tesz kárt benne.Három világítási hőmérsékletA Tracer Noir asztali lámpa 5 W-os erős fényt és 320 lumen fényáramot bocsát ki. A fény színhőmérsékletének beállítása akár három fokozatban (meleg, természetes vagy hideg) is lehetséges a 2800 - 4500 - 6000K tartományban, így a fényt az egyéni preferenciákhoz lehet igazítani.LCD kijelző hőmérővelA Tracer Noir asztali lámpa hátlapján gombokat talál a hőmérő, a dátum és az idő beállításához. Az előlapon lévő LCD-kijelzőn kényelmesen leolvashatja az összes mérést.

Jellemzők:
LCD kijelző órával, naptárral, dátummal, hőmérséklettel és riasztással3 világítási hőmérsékletFényforrás: LED-ekAkár 10 000 óra élettartamElegáns, időtlen designMűszaki adatok:
LED paraméterek: nem cserélhető LED fényforrás 2835 SMD x 45 diódaSzínhőmérséklet: 2800 - 4500 - 6000KLámpaáram: 1AMegvilágítási szög: 120°Üzemi hőmérséklet: 55°Teljesítménytényező: DC 5VCRI: RA>80Indulási idő:

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Tracer Noir LCD Asztali lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: