Betöltés...

Bonellrugós 100x200x20 cm - NATURA SOFT matrac

Ár: 74.990 Ft

Bonellrugós - NATURA SOFT matrac 20cm vastag

- Méret: 100x200 cm

- Teherbírás: 120 kg

NaturaSoft – Bonell rugós matrac

A Bonnell rugó a jól bevált, hagyományos rugós rendszer, mely a matracok kényelmét adja. A rugók középső része keskenyebb, mint az alsó és a felső, igazi homokóra alakjuk van. Az acélból készült rugók fémhálóval vagy dróttal vannak egymáshoz biztosítva, ezáltal együttesen reagálnak a terhelésre. Emiatt a mozgásátvitel nagyobb lehet, mint a táskarugós rendszerű matracoknál, hiszen ott minden rugó külön tasakban van elhelyezve. Ez azt jelenti, hogy nagyobb, hevesebb mozgást a másik oldalon is érezni lehet. A Bonnell rugók egyenletes támaszt biztosítanak az egész test számára.



Igazi klasszikus matracról van szó, ami a kedvező áruk miatt az egyik legelterjedtebb és legkelendőbb a piacon. A megfizethető árat a kevesebb rugó biztosítja, hiszen a Bonell rugók nagyobb átmérővel rendelkeznek, mint a többi, így egy adott területre nem szükséges olyan sok belőlük.



Az ár mellett nagy előnye még, hogy a Bonell rugók roppant erősek és tartós felületet biztosítanak. Nem kell tehát attól félnünk, hogy a matrac idő előtt vesztene a keménységéből vagy eldeformálódna.



Természetes anyagok

A NaturaSoft matrac azt a célt tűzte ki, hogy természetes anyagaival tűnik ki a Bonell rugós matracok sorából. A természetes anyagok környezetbarát és egészséges alvást biztosítanak, miközben kényelmes és higiénikus alvási felületet adnak. A választott anyagok kiemelkedő légáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek, jobban szellőznek, mint hipoallergén társaik.



Mindezek mellett az is egyedivé teszi, hogy kétszer annyi rugóval rendelkezik, mint a többi, így versenyre kel a drágább kategóriás, memóriahabos matracokkal is. Ortopédiailag és anatómiailag tökéletes alátámasztást biztosít, optimálisan eloszlatja a súlyt, így csökkenti a testre nehezedő nyomást, és kényelmes alvást biztosít. Az Almero gyárban fejlesztett rugók minőségére kiemelt figyelmet fordítanak.



A négy szellőzőnyílásnak köszönhetően a legforróbb nyári napokon sem melegszik fel, friss és kellemes felületet ad. Fontos újítás ez, hiszen alvás közben a test akár fél liter vizet is elpárologtathat.



A hosszú élettartamot a két oldalas használhatóság is növeli, ráadásul így sokkal praktikusabban kihasználható. Élettartama a minőségi alapanyagoknak és a pontos tervezésnek köszönhetően több, mint a hagyományos matracoké.

















Matrac magasság:

20 cm





Keménységi fok:

Kemény





Anyagok:

Kemény töltet,puha töltelék, bélés fehér-puha gyapjú, antbaktariális szövet







Mag:

vezetékes mag







Ortopédiai:

Igen





Hőszabályozás:

Igen









Matrac vastagság: 20 cm

Teherbírás : 120 kg

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGE A MÉRET ÉS A SÚLY MIATT ENNÉL A TERMÉKNÉL 8990 FT






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Bonellrugós 100x200x20 cm - NATURA SOFT matrac" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: