Betöltés...

Memóriahabos és habszivacsos 100X200X22 cm - HERO matrac

Ár: 237.990 Ft

Memóriahabos Habszivacs - HERO matrac 22cm vastag

- Méret: 100x200 cm

- 90 nap csere garancia

- Teherbírás: 130 kg

Hero - Nagy rugalmasságú habbal töltve



A Hero matrac különlegessége, hogy úgynevezett HR kontúr habbal készülnek. A HR, vagyis High Resilience hab előnye, hogy gyorsan felveszi a megfelelő formát, mégis mindig visszanyeri eredeti alakját, és nagy az ellenállóképessége. Elősegíti a pihentető alvást és az egészség megőrzését, hiszen tökéletes tartást biztosít, csökkenti a nyomáspontokat, ezáltal a reggeli fájdalmakat, és javítja a vérkeringést. Hosszú élettartamát és rugalmasságát a HR hab menőségi kivitele és a kétoldalas fekvőfelület biztosítja.



Természetes kényelem

A Hero matrac tökéletes választás a közepesen kemény matrac kedvelőinek. A 22 cm magas, minőségi matracon garantált a pihentető és egészséges alvás minden éjszaka. Élettartamát a külső huzat is növeli, hiszen tökéletesen védi a matracot a szennyeződésektől, és mivel cipzárral van ellátva, könnyedén lehúzható és kimosható. A huzat organikus pamutból készült, így hihetetlen jó légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.



7 Zónás HR Memóriahab

7 zónás rendszerével tökéletes támasztást biztosít a testnek, hiszen pontosan alkalmazkodik az alakjához. A rugókat 7 zónára osztották, melyek a test anatómiájának megfelelően 7 különböző keménységi szinttel rendelkeznek, így tökéletesen igazodik a test különböző részeihez. Ez a megoldás elősegíti a vérkeringést, így kényelmes alvást biztosít, ezzel minimalizálva az éjszakai forgolódást.



A Hero matrac a legjobb választás, ha nem szeretnénk alább adni az igényeinkből, egészséges és pihentető alvás után energiával telve szeretnénk indítani a napot.







Matrac magasság:

22 cm





Keménységi fok:

Közepes keménységű







Anyagok:

HR szivacs, memóriahab, bélés, szilikon fehér-puha gyapjú, antibakteriális anyag, cipzár







Mag:

Nincs ilyen





Ortopédiai:

Igen





Hőszabályozás:

Igen







Matrac vastagság: 22 cm

90 nap csere garancia

Teherbírás : 130 kg

Garancia 5 év

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGE A MÉRET ÉS A SÚLY MIATT ENNÉL A TERMÉKNÉL 8990 FT

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Memóriahabos és habszivacsos 100X200X22 cm - HERO matrac" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: